Cercetare privind experiența LGBT+ din Transilvania
Aceasta cercetare este o inițiativă a comunitatii LGBT Cluj (Glia Queer, Pride Romania, Les Sisterhood) cu sprijinul MozaiQ și finanțat de către ILGA Europe, prin proiectul ”Fast-track Equality: Cluj Pride 2018”.

Cercetarea va avea loc în perioada 15-29 august și urmărește identificarea nevoilor și priorităților de dezvoltare comunitară a persoanelor LGBT din regiunea Transilvania (Arad, Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Satu Mare și Sibiu), cu un focus special pe municipiul Cluj.

Completarea chestionarului durează 10-15 minute.

Informațiile oferite sunt confidențiale, fiind asigurată anonimitatea respondenților. Datele colectate urmează să fie prelucrate și utilizate în vederea dezvoltării de strategii locale și regionale de dezvoltare comunitară.

NOTĂ PRIVIND COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu Legea 677/2001 și Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), chestionarul înregistrează date personale precum localitatea de reședință, orientarea sexuală, religia ș.a. Pentru păstrarea confidențialității respondenților, chestionarul nu colectează date de identificare precum CNP-uri, email-uri, nume ori adrese complete. Răspunsurile înregistrate sunt accesibile pentru o perioadă de 5 ani persoanelor din cadrul Asociației MozaiQ LGBT, a partenerilor și autorităților publice în baza legii. Rezultatele prelucrării datelor sub forma de analize urmează să fie făcute publice, asigurându-se confidențialitatea respondenților. În acord cu legislația în vigoare, Asociația MozaiQ LGBT va asigura dreptul de retragere a consimţământului, de acces la datele personale, dreptul la rectificare, utilizare restricționată, ăportabilitate și ștergere. Aceste drepturi sunt îndeplinite la maxim 30 de zile de la cererea transmisă la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro. Pentru orice informație adițională, vă invităm să luați legătura cu Asociația MozaiQ LGBT la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro, cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa de email anspdcp@dataprotection.ro precum și să consultați legislația din domeniu aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN
Prin continuare, sunt de acord cu condițiile de colectare și prelucrare a datelor personale și îmi dau acordul pentru colectarea și prelucrarea datelor mele oferite în cadrul chestionarului ”Cercetare privind experiența LGBT+ din Transilvania”
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service