1. pohod za osobe s invaliditetom - "S osmijehom u planinu", 18. - 19. travnja 2020.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski pohod. Prijave se primaju do srijede, 15. travnja 2020. godine. Za prijavu na pohod nema kotizacije, ali je organizatorima prijava potrebna i važna kako bi se što bolje pripremili. Za više informacija kontaktirajte predsjednicu PD Bundek Mursko Središće Sonju Vršić (091/545/7377). Napomena: Odazivom na pohod svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava sve uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da pohodu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana pohoda, odluka i uputa vodiča i organizatora. Vodiči i organizatori imaju pravo izmjene programa pohoda s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA POHODA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Spol: *
Broj telefona *
Your answer
Ja sam: *
Za osobe s invaliditetom i vodiče osoba s invaliditetom osigurat će se besplatne majice pohoda. Ostali sudionici pohoda majice mogu kupiti po cijeni od 50 kn. Molimo vas da odaberete vašu kategoriju sudionika pohoda.
Planinarsko društvo *
Da bismo znali odakle sve dolaze naši dragi gosti, molimo vas da upišete naziv planinarskog društva iz kojeg dolazite.
Your answer
Majice za ostale sudionike (50 kn): *
Majice pohoda su besplatne za osobe s invaliditetom i vodiče osoba s invaliditetom. Ostali mogu kupiti majice po cijeni od 50 kn. Molimo vas da potvrdite želite li majicu ili ne.
Veličina majice: *
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i želim sudjelovati na pohodu. Potvrđujem da dajem privolu HPS-u i Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona, planinarsko društvo) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog pohoda. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na pohod svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon pohoda mogu koristiti za potrebe promocije samog pohoda kao i HPS-a i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i Facebook stranicama Društva, HPS-a, kao i u tiskanim i elektroničkim medijima za potrebe promocije HPS-a, Društva i planinarstva u cjelini.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy