Prijavnica za TRANSummer kamp 2019

TRANSummer kamp je prvo okupljanje ovakve vrste za TIRVQ (trans, inter, rodno varijantne i questioning – osobe koje preispituju svoj rodni identitet) osobe iz Hrvatske koji za cilj ima informirati, educirati i osnažiti pojedince_ke iz TIRVQ zajednice te potaknuti sudioništvo na aktiviranje u sredinama iz kojih dolaze.

Program kampa je sastavljen od različitih radionica, panela, sportskih i društvenih igara i ostalih aktivnosti TIRVQ tematike, a cijeli program možete pogledati na ovom linku:

http://transaid.hr/wp-content/uploads/2019/06/Program.pdf

Radionice vode aktivistkinje i aktivisti, stručnjakinje i stručnjaci u svojim područjima iz različitih udruga i inicijativa.
Trans Aid zadržava pravo izmjene programa.

Što radimo na kampu?

Informiramo se i educiramo o TIRVQ tematici
Osnažujemo se
Upoznajemo zanimljive osobe
Aktiviramo se
Opuštamo se

U mogućnosti smo ugostiti 25 osoba iz Hrvatske za koje pokrivamo troškove puta, smještaja i hrane za svih 7 dana trajanja kampa.
Prijaviti se možete ispunjavanjem ove prijavnice, a prednost imaju TIRVQ osobe iz Hrvatske. Ukoliko se mjesta ne popune, postoji mogućnost sudjelovanja i TIRVQ osoba iz regije, tako da ne oklijevajte s prijavama!

Napomena: Uvjet za pokrivanje troškova kampa od strane Trans Aida je 80% prisutnosti na programu kampa, što će se pratiti kroz potpisne liste.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Trans Aid. - Terms of Service