FTESË PËR APLIKIM
Trajnime falas për ndërmarrësi dhe plan biznesi
Në kuadër të projektit për rritjen e punësimit të rinjve përmes zhvillimit të ndërmarrësisë, i financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, D&D Business Support Center, ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, për të rinjtë ndërmjet moshës 18-24 vjet, duke përfshirë modulet si:

 Hyrje në ndërmarrësi,
 Plan biznesi,
 Marketing dhe
 Planifikim financiar.

Nga ky projekt do të përfitojnë 75 kandidatë nga regjioni i Ferizajt dhe Gjilanit, nga komunat Ferizaj, Gjilan, Kaçanik, Hani i Elezit, Viti dhe Novobërdë.

Sesionet e trajnimit do të fillojnë gjatë muajit Qershor 2019 dhe do të zgjasin 5 ditë. Për datat e sakta dhe adresën ku do realizohen trajnimet, kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen me kohë (pas formimit të grupeve).

Përparësi për të përfituar nga ky projekt do të kenë: të riatdhesuarit, të rinjtë, femrat, komunitet pakicë dhe grupet e tjera të margjinializuara.

Për më shumë mund të na kontaktoni në:
+383 (0) 44 693 564

Afati i fundit për aplikim:
07 Qershor 2019
Informatat Personale
Emri dhe mbiemri *
Gjinia *
Ditëlindja *
Vendbanimi *
Në cilën qytet dëshironi ta ndiqni trajnimin? *
Kombësia *
E-mail *
Telefoni *
Diploma më e lartë e shkollimit *
Cili është statusi juaj? *
Profesioni: *
A keni ndjekur ndonjë trajnim të ngjashëm më herët? *
Nëse po, specifiko?
KRITERET PËR APLIKIM
 Aplikuesi duhet të jetë qytetar nga qyteti i Mitrovicës, Vushtrrisë apo Skenderajt, si dhe të ketë ide kreative dhe të realizueshme për biznes
 Të posedojë dokument valid identifikues të Republikës së Kosovës;
 Të jetë ndërmjet moshës 18-24 vjet;

Afati i fundit për aplikim: 07/ Qershor/ 2019
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy