Rutusakki / Jäsenkirje sähköpostilla
Sähköpostiosoitettasi tarvitaan

Jos et saa jäsenkirjettä sähköpostilla, sähköpostiosoitteesi ei ole Rutusakin jäsenrekisterissä.

Lähetämme jäsenkirjeet sähköpostilla, jos jäsenen sähköpostiosoite on tiedossa. Sähköpostista on hyötyä monin tavoin. Sinulla kulkee mukana sähköisessä muodossa kaikki, mitä Rutusakki on Sinulle postittanut.

Jos et saa sähköpostia, lähetä sähköpostiosoitteesi tällä ilmoituslomakkeella Rutusakin jäsenrekisterin tietoon. Voit lähettää ilmoituksen myös sähköpostilla Rutusakin sähköpostiin: rutusakki@gmail.com. Ilmoitat, että haluat jäsenkirjeen sähköpostilla, sähköpostiosoitteesi, jäsennumerosi ja jäsenen nimitiedot.

Toivomme, että valitset ekologisemman sähköpostivaihtoehdon. Rutusakin jäsenkirje lähetetään jäsenille aina sähköpostilla, mikäli sähköpostiosoite on tiedossa. Olemme kehittäneet sähköpostin jakelumahdollisuutta, joten Rutusakin sähköpostin omaaville jäsenille rupeaa tulemaan sähköpostilla joka tapauksessa tiedotteita, kyselyitä, ilmoittautumiskaavakkeita jne.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomake lähetään lomakkeen lopussa olevalla lähetä-painikkeella. Kun painat lähetä-painiketta, lomakeen kysymykseen vastataan ok. Sen jälkeen halutessasi voit vielä tarkistaa, mitä olet lähettänyt. Tämä osoittaa, että vastauksesi on jo tallennettu tietokantaan. Voit vielä korjata tietoja lähettämällä esillä oleva lomake muutosten jälkeen uudestaan lähetä-painikkeella.

jäsennumero *
SF-Caravan Rutusakki ry (esitystapaesimerkki 010798-0)
Your answer
Nimi *
Sukunimi Etunimi
Your answer
Sähköposti *
Jäsenkirjeesi toimitetaan sähköpostilla tähän osoitteeseen.
Your answer
Jäsenkirjeen postitus *
Jäsenkirje pannaan pelkästään sähköpostilla, jos jäsenellä on sähköpostiosoite
Jäsenkirjeen postitus, mielipiteesi
Alla olevaan kenttään voit antaa palautetta koplalle kerhon viestinnästä. Miten sähköpostiyhteyksiä voisi hyödyntää paremmin?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.