USTVARJALNE DELAVNICE 2019/20 ZA VRTCE
Delavnice, ki jih Center arhitekture Slovenije v programu IGRIVA ARHITEKTURA izvaja v okviru ustvarjalnih uric kot izobraževanje predšolskih otrok, so z naborom delavnic različne zahtevnosti primerne za vse predšolske otroke od 3. do 6. leta starosti oziroma po dogovoru. Potekajo v vrtcu, v njegovi okolici ali v domačem kraju. V enem dopoldnevu izvedemo dve ali tri delavnice. Delavnice se navezujejo in prepletajo, dolžina posamezne delavnice je od 30 do 45 minut, prilagajamo pa jih zanimanju otrok.

Ceno ustvarjalnih delavnic oblikujemo glede na izbor, zasnovo in trajanje delavnic. Zasnovo ustvarjalnih delavnic lahko prilagodimo tudi glede na aktualno obravnavano temo v vrtcu. Ustvarjalne delavnice lahko naenkrat izvedemo za eno skupino ali cel vrtec. V ceno delavnice so všteta vsa gradiva in drugi stroški.

Prosimo, izpolnite spodnji vprašalnik in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času o razpoložljivosti izbranega termina. Za kakršnakoli vprašanja smo na voljo na: tehniski.dnevi@igrivarhitektura.org.

Na vrtec pridemo z vsem gradivom, ki ga potrebujemo za izvedbo ustvarjalnih delavnic.
Na spletni strani www.igrivarhitektura.org si lahko ogledate razpoložljive termine in si s spletno prijavo zagotovite želeni termin.

Vaše ime in priimek *
Your answer
Vaš e-mail *
Your answer
Vaša kontaktna številka *
Your answer
Kraj in naslov vrtca *
Your answer
Izbran termin *
Razpoložljive termine si lahko ogledate na http://igrivarhitektura.org/tehniski-dnevi-za-vrtce/ Možen je tudi dogovor izven priporočenih dni.
Your answer
Izbrana delavnica ali več delavnic ustvarjalnega dne *
Predloge najdete na spletnem naslovu http://igrivarhitektura.org/tehniski-dnevi-za-vrtce/
Your answer
Skupina in število otrok *
Your answer
Dodatna vprašanja in komentarji za nas
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service