Prostovoljstvo - Odziv na covid-19
Ponovno so odprte prijave za opravljanje prostovoljskega dela v okviru odziva na covid-19. Pri tem se novi prostovoljci lahko prijavite v treh sklopih:

- delitev hrane in ostala logistična podpora,
- sodelovanje v akciji Povezani preko telefona,
- pomoč v domovih za starejše.

Vsi prostovoljci boste pred opravljanjem prostovoljnega dela deležni krajšega usposabljanja preko spleta, na katerem boste prejeli informacije o tem, kaj bo vaša naloga, kako odreagirati v neprijetnih situacijah, primere dobrih praks in navodila za varno opravljanje prostovoljnega dela. Pred pričetkom prostovoljnega dela vam bomo v podpis poslali tudi dogovor o prostovoljnem delu.
Email address *
IME in PRIIMEK *
NASLOV (npr. Kristanova ulica 1) *
POŠTA (npr. 1000 Ljubljana) *
STAROST (npr. 23) *
SPOL *
MOBILNA ŠTEVILKA *
Področja prostovoljnega dela, ki me zanimajo: *
Required
Koliko ur (okvirno) bi na teden namenil prostovoljnim dejavnostim? *
Morebitne prostovoljne in delovne izkušnje, ki bi jih želeli izpostaviti (ni obvezno):
S posredovanjem oz. izpolnitvijo zahtevanih osebnih in drugih podatkov ob prijavi za prostovoljsko delo izjavljam, da sem seznanjen/a in soglašam ter izrecno dovoljujem in pooblaščam Slovensko karitas, da zbira in obdeluje moje osebne in druge podatke, ki sem jih vnesel/la v obrazec, za namene vzpostavitve kontakta oz. komunikacije. Slovenska karitas pridobljene osebne podatke zbira in obdeluje v skladu z določbami zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete na info@karitas.si. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy