9. VELIKONOČNI TEK OKROG ŠMARTINSKEGA JEZERA, nedelja 29. marec 2020
Prijavnica za nastop na tradicionalni otvoritvi tekaške sezone v Celju.
Prijavo pazljivo izpolnite spodaj.

Ko kliknete "SUBMIT" boste avtomatsko prejeli e mail s podatki za nakazilo. Vaša prijava bo po parih minutah tudi avtomatsko objavljena na seznamu prijavljenih spodaj pod prijavnico. Če povratnega mejla niste dobili, ste e naslov vpisali napačno, zato ponovite postopek.

PLAČILO STARTNINE: Startnino poravnate na TRR organizatorja (predprijave) ali na dan dogodka (prijave). Prijava se upošteva NA DAN PLAČILA STARTNINE. ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, KOCENOVA ULICA 4, 3000 Celje, TRR: SI56 0510 0801 5479 349, sklic 00 29032020, BIC: ABANSI2X.

CENA PRIJAVNINE OSTAJA ENAKA KOT V LETU 2019:

Prvih 200 udeležencev, 17 EUR
Od 201-400 udeležencev, 19 EUR
Od 401-600 udeležencev, 21 EUR
Od 601 udeležencev in več, 23 EUR

AKCIJA: VELIKONOČNI TEK+PARENZANA MARATHON= POPUST -3 EUR (od aktualne skupne cene za oba teka)

Razpis dogodka si lahko ogledate na naši spletni strani TUKAJ: https://bit.ly/33jlJs2

Prijavo za RIO MARE 4. PARENZANA MARATHON lahko izpolnete TUKAJ: https://bit.ly/2oRfltk

Če startnino plačujete za druge ali koristite akcijo, nam podatke javite na info@fatburn.si

Se vidimo
Email address *
PRIIMEK *
Your answer
IME *
Your answer
SPOL *
MESTO *
Your answer
KLUB
Your answer
LETNICA ROJSTVA *
Your answer
VELIKOST MAJICE upoštevajte pri označbi (majice za ženske so telirane in malce manjših velikosti. Majice za moške so malce večjih velikosti) *
DOLŽINA TEKA *
KJE STE IZVEDELI ZA NAŠ DOGODEK? *
PROMOCIJSKA KODA
Your answer
SPLOŠNA DOLOČILA *
S prijavo tekmovalec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in bo sodeloval na dogodku na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke tekmovalca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo tekmovalec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, pošiljanje ponudb in reklamnega gradiva pokroviteljev ter vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve tekmovalca. Tekmovalcu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). S klikom na "DA" se strinjaš s prijavo na dogodek.
Required
9. VELIKONOČNI TEK OKROG ŠMARTINSKEGA JEZERA VABI
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.