Nekoconin kisällihaku

Nekocon 2024 -tapahtuma etsii vapaaehtoisia tulevaisuuden conitealaisia eli kisällejä.

Kisälliksi valinnan edellytyksenä on kuopiolaisen Nekocon ry:n jäsenyys ja sitoutuminen yhdistyksen sääntöihin ja toimintaan. Nekocon 2024 -tapahtuma toteutetaan Kuopiossa, ja hakijoiden on oltava täysi-ikäisiä eli 18-vuotiaita hakiessaan kisälliksi.

Tapahtuman järjestäjiin kuuluu conitea ja sitä johtava pääjärjestäjä. Kisällit ovat siis osa coniteaa ja toimivat tiiviisti yhteistyössä tämän toimikauden conitean kanssa.

Kisälleiltä odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta, sekä kykyä sietää muuttuvia tilanteita. Odotamme myös sitoutumista toimintakaudelle 1.2.2024–31.12.2024Eduksi katsotaan aiempi osaaminen conien tai muiden tapahtumien järjestämisestä, yhdistystoiminnasta tai tehtävää vastaava koulutus tai muu osaaminen, mutta kannattaa rohkeasti hakea mukaan vaikkei edeltävää kokemusta olisikaan, sillä kisällit koulutetaan hakemaansa tehtävään.

Nekocon 2024 -tapahtuma järjestetään heinäkuun toisena viikonloppuna 13.14.7.2024.

Nekocon ry on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Nekocon ry:n jäsenille, pääjärjestäjälle tai conitea-työryhmälle ei makseta palkkaa tai palkkiota. Yhdistyksen taloustilanteen salliessa on mahdollista järjestää virkistys- tai kiitostapahtumia, kuten tapahtuman jälkeinen saunailta.

HUOM.

Pääjärjestäjä on yhteydessä jokaiseen hakijaan sopiakseen tutustumisajan Discordin tai puhelimen välityksellä ennen valintoja.

Liity Nekocon ry:hyn 

Kysymyksiä hausta tai lomakkeesta voit esittää Nekocon ry:n puheenjohtajalle Karo Laukkaselle sähköpostiin pj@nekocon.fi 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja sukunimi *
Kutsumanimi *
Ikä *
Sähköposti *
Puhelinnumero  *
Discord (nick0000) *
Kerro lyhyesti itsestäsi *
Mihin kisällitehtävään haet? *
Kokemuksesi tai osaamisesi tehtävää varten? *
Pystytkö sitoutumaan ajalle 1.2.2024–31.12.2024? *
Vapaa sana tai muuta huomioitavaa 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy