Regisztráció lelkipásztoroknak és zarándokcsoportjának
BRENNER JÁNOS BOLDOGGÁ AVATÁSA - REGISZTRÁCIÓ 2018. ÁPRILIS 5-IG!

MINDEN MEZŐ KITÖLTÉSE KÖTELEZŐ!
Köszönjük, hogy előzetesen jelentkeznek Brenner János boldoggá avatási ünnepségére. A regisztrációra a boldoggá avatás helyszínének - Székesegyház előtti tér - korlátozott befogadóképessége miatt van szükség.

A regisztrált lelkipásztorok és az Önökkel érkező zarándokok, ministránsok számára zarándokfüzetet biztosítunk. Ebben a boldoggá avatás liturgiája és egyéb hasznos információk találhatók. Felhívjuk figyelmüket, hogy csak a zarándokfüzettel rendelkezőknek tudunk belépést biztosítani a boldoggá avatás helyszínére.

Kérjük, hogy a regisztrációs lapon számmal írják be hány ministránssal és zarándokkal érkeznek az ünnepre. A zarándokok számát a ministránsok nélküli létszámmal adják meg. Tehát ha 50 fővel jönnek összesen és ebből 20 a ministráns, akkor a zarándokok számához már csak 30-at írjanak. Ha egyedül érkeznek, akkor kérjük mindkét esetben 0-t írjanak be.

A zarándokfüzetet a Szombathelyi Egyházmegyében szolgáló atyák átvehetik a Püspöki Hivatalban. Erről értesítjük majd Önöket, hogy mikortól. A Szombathelyi Egyházmegyén kívül élő és szolgáló atyák számára az űrlapon megadott levelezési címükre juttatjuk el a zarándokfüzeteket. A tervek szerint április 15-ig postázzuk a küldeményeket.

A rendszer, az űrlap helyes kitöltése után automatikus válaszüzenetet jelenít meg a képernyőn: Köszönjük, hogy regisztrált! Válaszát rögzítettük. A sikeres regisztrációról további e-mail üzenetet nem küldünk. Külön értesítést csak akkor kapnak az egyházmegyétől, ha a regisztrációval gond adódik, esetleg nem egyértelműen töltötté ki az adatlapot.

Ez az űrlap, csak a szombathelyi boldoggá avatási ünnepségre szól. A május 1-i, zsidai vesperásra nem kell jelentkezni.

Email address *
Név *
Your answer
Levelezési cím (Település, irányítószám, utca, házszám) *
Your answer
Telefon *
Your answer
Gyóntatást vállalok a szentmise előtt *
Gyóntatást vállalok a szentmise alatt *
Ministránsokkal érkezem (Ide kérjük azt írja be hány ministránssal érkezik, számmal. Ha nem érkezik Önnel ministráns akkor 0-t írjon be) *
Your answer
Zarándokokkal érkezem (Ide kérjük azt írja be hány zarándokkal érkezik, számmal. Ministránsokat már nem ideszámolva. Ha nem érkezik Önnel zarándok akkor 0-t írjon be) *
Your answer
Amivel érkezünk *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms