YLKA x HYGGE workshopok /// 10.07.
A Design Hét Budapest programsorozat keretében újra közös workshopot napot tartunk az YLKA design studioban a dán hygge életérzés jegyében. A dán designt is átható életérzés a közösségi alkotás örömével. Tartósság, időtállóság, racionalitás elvei mentén alkotjuk meg újrahasznosított és természetes alapanyagokból kiegészítőinket egy olyan környezetben, ahol a nyugodt légkör, a baráti társaság és az apró örömök jelentik a valódi értékeket.

Erre az alkalomra 3 workshoppal is készültünk, válogass a kurzusaink közül, vagy kombináld őket egy egész napos program keretében!

Délelőtti workshop: 10:00 - 14:00
Délutáni workshop: 15:00 - 19:00

HELYSZÍN:
Ylka Design Studio, 1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 31, II. em Google Maps: https://goo.gl/maps/dEeauCAADBM2

DUCSAI.LEATHER.GOODS - Filc papucs workshop
Ha szeretnéd megidézni a kényelmes, minimalista, de otthonos dán enteriőrök hangulatát, készíts saját méretedre, kényelmes és meleg házi papucsot 100% merinói gyapjú filcből. Saját ízlésed szerint, tetszőleges színkombinációban variálhatod a papucs elemeit: felsőrész, talprész és alsó gumitalp. Alapanyagot, eszközt és szakmai is segítséget kapsz tőlünk, hogy garantáltan kényelmes papuccsal távozhass. Amit neked kell hoznod, az a kreativitás és a vidámság.

A papucs workshop ára: 17 500 Ft
Létszám: max. 3 fő
A részvételi díjat a helyszínen, készpénzben tudod befizetni.

DUCSAI.LEATHER.GOODS - Filc papucs workshop
Lábméreted
ZAGABO - lezser ruha készítő workshop
Igazi elegáns, lezser, félvállas ruhát készíthetsz saját méretedre Szabó Gabival, a zagabo tervezőjével. Exkluzív, 3 fős foglalkozáson veheted végig Gabival a méretvétel praktikáit, a szabásmintakészítés alapjait és a szabás apró trükkjeit. A ruhát végül Gabi állítja össze számodra, így varrási tudás nem szükséges a részvételhez. A kis fekete rugalmas ruhát a képen látható módon, illetve hosszabb változatban is elkészítheted.

Ruha workshop ára: 19 500 Ft
Létszám: max. 3 fő
A részvételi díjat a helyszínen, készpénzben tudod befizetni.

ZAGABO
PAKKA - totebag workshop
A PAKKA sok szeretettel vár Benneteket egy nagyon jó hangulatú Ylka workshopra, ahol elkészítheted az egyedi pakka totebag-et.
A pakka őszi, rozsdás árnyalatai közül választhatsz és megtanulhatod lépésről lépésre, hogyan állíthatod össze könnyedén a saját táskád, fejlesztve ezzel kreativitásod és kézügyességed. Monotípia technika segítségével keltjük ezt életre a textilen. Hasznos a PAKKA pakk, mert mindent bele tudsz majd praktikusan pakolni!

A workshop ára: 9.500 forint, amit helyszínen készpénzben rendezünk.
Jelentkezés: 5 fő / alkalom

PAKKA - totebag workshop
Keresztnév *
Your answer
Vezetéknév *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Telefon *
Your answer
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms