HAKU ON PÄÄTTYNYT!
             HAKU ON PÄÄTTYNYT - Hakemuksia iltaan ei enää hyväksytä. Kiitos kaikille hakeneille <3


Vuonna 2016 Lady Winkheart aloitti tarinallisten burleski-iltojensa sarjan Saaristobaarissa, Turussa. Nuo illat kulkivat nimellä Lady Winkheartin Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla. Seikkailuihin mahtui myös kaksi vierailua Neitsytsaarilla, jolloin iltamien artistikattaus koostui uusista burleskitulokkaista. Keväällä 2019 Kurvikkaan Merenneidon Matkat Neitsytsaarille vaihtuivat Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltamiin, joissa burleskitaiteen uudet tulokkaat pääsevät Turussakin lavalle. 

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa järjestetään kolmannen kerran PE 12.04.2024  @ Saaristobaari,  Aurakatu 14, Turku.  Haku on nyt auki ja se päättyy SU 11.02.2024 klo 23:59. Haun tuloksista ilmoitetaan kaikille hakeneille viimeistään 01.03.2024.

Haku on avoin kaikille uusille burleskintekijöille. Oletko oman näkemyksesi mukaan uusi tekijä burleskin saralla? Esitys löytyy, mutta paikkaa esittämiselle ei? Onko esityksestäsi olemassa myös  jonkinasteinen video? (Harjoitusvideot kelpaavat vallan hyvin.) Hae mukaan jälleen minulle rakkaassa Saaristobaarissa järjestettävään iltamaani!

Iltaman tuottaa, juontaa ja luotsaa jälleen Lady Winkheart.   Palkkiona esiintymisestäsi pääset nauttimaan Saaristobaarin loistavista pitsoista pitsabuffetin muodossa läpimenoissa, saat ammattilaatuisia valokuvia ja peruslaatuisen videon esityksestäsi, saat yhden listanimen iltamaan sekä edullisimmat matkakulut Suomen sisällä korvataan.  Lisäksi pääset kokemaan huolellisesti tuotetun burleski-illan ja saat lava-aikaa burleskitaidemuodon parissa - lisäksi toki tutustunet uusiin huipputyyppeihin! Huomaathan, että jos olet jo esiintynyt jossakin uusille tekijöille suunnatussa iltamassani samalla lavahahmolla, en tule valitsemaan sinua iltamaani uudestaan.

Jo tiedoksi jos saavut julkisilla, että tapahtumatila on noin 15minuutin kävelymatkan päässä sekä Turun linja-autoasemasta että juna-asemasta. Helsingistä tulevat junat eivät tule tällä hetkellä rautatieasemalle asti, vaan pysähtyvät jo Kupittaalla, josta jatkoyhteydeksi Saaristobaarille on otettava bussi. 


Voit fiilistellä viimeisintä Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltamaani tästä linkistä valokuvien myötä: https://bitly.ws/38UpF 

Turkulainen Lady Winkheart on tesittänyt burleskitaidemuotoa jo vuodesta 2010. Hän on urallaan tuottanut 22 burleski-iltaa ja opettanut taidemuotoa vuodesta 2013 lähtien. Tunnetuin hänen tuotannoistaan lienee Hylätty Huvipuisto yhdessä Miss Charming Daisyn kanssa. Lady Winkheart on tarkka ja kehuttu burleskintekijä, jonka tuotannot ovat laadukkaita ja rakkaudella toteutettuja. Hänellä on aito palo taidemuodon säilymiseen ja kehittämiseen. Vuosina 2016 - 2020 Lady Winkheart omisti myös Studio Winkheartille toimitilan aivan Turun ydinkeskustassa, jossa harjoittelivat viikottaiset ei-esiintyvät sekä esiintyvät ryhmät työpajoja, yksityisopetuksia, burleskikirppiksiä ja illanviettoja unohtamatta.

Kuulostaako hyvältä? Sitten seuraavaksi hakulomakkeen kimppuun!


Du kan svara på svenska.
Anwers in English are welcome.


Ps. Jos edustat jotakin muuta esittävää taidetta kuin burleskia, ja haluaisit mukaan iltamaan, laitathan sähköpostia: ladywinkheart@gmail.com.


Pitsaisin burleskiterveisin Turusta, 

LADY WINKHEART
Artist, model, adventurer


PRODUCTIONS:
† Hylätty Huvipuisto †
Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa
Lady Winkheartin Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla 


GROUPS:
The Flaming Hot Red Peppers
Sensuous Curves in The Shadows & Dangerous Curves in The Darkness


IG: @ladywinkheart
@madebywinkheart
fb.com/ladywinkheart 


WWW.
           LADYWINKHEART
           HYLATTYHUVIPUISTO
                                              .COM

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy