Kerékpáros vándortábor-vezető képzés - jelentkezés várólistára (2019 tavasz)
A KERÉKPÁROS VÁNDORTÁBOR-VEZETŐ akkreditált pedagógus-továbbképzésre 2019 tavaszi turnusaira a helyek beteltek, így várólistára tudunk fogadni jelentkezéseket; a jelentkezés az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. Kérjük, szíveskedjen figyelembe venni, hogy a várólistás jelentkezés nem jelent automatikus részvételt a képzésen - ennek lehetőségéről külön értesítést küldünk, amennyiben aktuálissá válik.

A továbbképzés célcsoportja: Olyan pedagógusok, pedagógus munkakörben foglalkoztatott személyek, akik kerékpáros kirándulásokat, túrákat, ezek közül is kiemelten kerékpáros vándortáborokat szerveztek korábban, vagy ilyeneket szeretnének szervezni a jövőben. Intézményi természetjáró túraszakkörök, egyesületek, körök, stb. vezetői, tagjai, segítői, illetve az iskolával együttműködésben lévő egyesületek pedagógus végzettségű (pedagógus munkakörben foglalkoztatott) dolgozói. A Bejárható Magyarország kerettantervet bármely formában megvalósító iskolák pedagógusai.

A továbbképzésen való részvétel nyitott olyan személyek számára is, akik rendelkeznek olyan végzettséggel vagy képesítéssel, amely alapján ők gyerekekkel foglalkozhatnak (pl. óvodapedagógus, edző, rekreáció szak, stb.). Utóbbiak részvételéről a képzésen a vándortáborokat szervező Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség minden esetben egyedi döntést hoz. A képzés sikeres elvégzése esetén a Bringakultúra Egyesület oklevelet állít ki, mely táborvezetői jogosultságot biztosít az oklevél tulajdonosa számára.

A képzés részletei a Bringásvándor honlapon (http://www.bringasvandor.hu/kepzes), illetve a Pedagógus-továbbképzés Akkreditációs Rendszerben (http://pedakkred.oh.gov.hu/PedAkkred/Catalogue/CatalogueDetails.aspx?Id=6431) olvashatók.

A rendszer a jelentkezésről automatikus válaszüzenetet küld.

Email address *
Név *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Pedagógus (tanító vagy bármely tanár szak) végzettséggel rendelkezik-e? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service