Σεμινάριο Κεραμικής: Κατασκευάζοντας και υαλώνοντας μεγάλες φόρμες
Έναρξη: Σάββατο 16 Οκτωβρίου, 2021, 11:00-14:00. 

Περιγραφή: Σε αυτό το σεμινάριο με μέγιστο αριθμό 6 συμμετεχόντων θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνική coiling (μακαρόνι) για να χτίσουμε τις φόρμες μας από πηλό stoneware με σαμοτ. Στη συνέχεια θα επιλέξουμε συνταγές για γυαλώματα και θα μάθουμε να αναμειγνύουμε και να εφαρμόζουμε τα υαλώματα σε δείγματα. Με στόχο κάθε συμμετέχων να φτιάξει μέχρι 3 γυαλώματα, σαν ομάδα θα έχουμε 18 συνταγές με τις οποίες μπορούμε να πειραματιστούμε. Στο τέλος, αφού εξετάσουμε τα δείγματά μας, θα αποφασίσουμε το γυάλωμα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στη φόρμα μας και θα την γυαλώσουμε. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε καθώς και τα ψησίματα μας.

Φόρμα εγγραφής: 

Διάρκεια: 20 ώρες

Αναλυτικά:
Σάββατο & Κυριακή 10:00-16:00 //χτίσιμο φόρμας
Κυριακή 10:00-14:00 //πως διαλέγουμε, αναμειγνύουμε και εφαρμόζουμε γυάλωματα
Κυριακή 10:00-14:00 //ανάμειξη τελικών γυαλωμάτων & γυάλωμα τελικής φόρμας 

Άλλες πληροφορίες για συμμετέχοντες: Θα χρειαστούμε 1:1 σχέδια για τις φόρμες που θέλουμε να χτίσουμε, όπως και κάποιες εικόνες ή σχέδια για την επιπρόσθετη διακόσμηση αν κάποιος/α επιθυμεί.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο workshops@sektor30.org
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνοματεπώνυμα / Name Surname
Email
Τηλέφωνο επικοινωνίας / Contact phone number
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy