Baby ademhaling monitor
Beste deelnemer,

Bedankt voor je interesse. Zoals je misschien al hebt gelezen, zijn we een team van universitaire studenten die de behoeften van ouders onderzoeken op het gebied van babyademhaling. Een baby-ademhalingsmonitor volgt de ademhalingspatronen van de baby en alarmeert ouders als ademhalingsafwijkingen worden gedetecteerd. Bewakingsproducten voor ademhaling van baby's omvatten vaak ook hartslag- en temperatuurbewaking en bewegingsdetectie.

Om beter te begrijpen wat ouders nodig hebben, voeren we deze enquête uit. U krijgt vragen over uw huidige situatie en wat uw behoeften en ideeën zijn. We vragen u ook om uw ​​voorkeur voor een apparaat. Hierna kunt u ons vertellen wat u denkt dat het ideale product is. Alle verstrekte informatie blijft anoniem. De geanonimiseerde resultaten van deze studie zullen deel uitmaken van ons rapport voor de Lappenranta University of Technology, Finland.
Ik heb de bovenstaande informatie gelezen en begrijp waar dit onderzoek over gaat. Ik neem vrijwillig deel aan dit onderzoek. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Twente. Report Abuse