Πάρε μέρος στην πιλοτική δοκιμή του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Children First – Τα παιδιά πρώτα!
Είσαι μεταξύ 12 και 18 ετών και έχεις κουραστεί από τα στερεότυπα του φύλου που επικρατούν στο σχολείο και στις σχέσεις μεταξύ των νέων;

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη βία με βάση το φύλο και την ισότητα των φύλων;

Πάρε μέρος στην πιλοτική δοκιμή του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Children First – Τα παιδιά πρώτα!

Η Σύμπλεξις (www.symplexis.eu) με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της πιλοτικής δοκιμής του ηλεκτρονικού παιχνιδιού που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου “Children First –Addressing Gender based Violence from the bottom up’’.

Το ηλεκτρονικό παιχνίδι, διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του φαινομένου της βίας στις σχέσεις μεταξύ εφήβων.

Περιλαμβάνει μια σειρά από φανταστικούς χαρακτήρες και σενάρια με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες που καλούνται να πάρουν αποφάσεις για την εξέλιξη του χαρακτήρα τους ενάντια σε στερεότυπα, νόρμες, και ρόλους που οδηγούν σε βία.

Παίξε το παιχνίδι και μοιράσου μαζί μας τις σκέψεις σου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μας στη διεύθυνση: koufouli.a@symplexis.eu
Όνομα *
Επίθετο *
Ηλικία *
Ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα *
Διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου (e-mail) γονέα/κηδεμόνα *
Τηλέφωνο γονέα/κηδεμόνα
Το συγκεκριμένο έγγραφό του χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δικαιωμάτων, Ισότητας και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (REC) (2014-2020). Το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου αντιπροσωπεύει μόνο τις απόψεις του δημιουργού και είναι αποκλειστική ευθύνη του. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τη χρήση των πληροφοριών που περιέχει.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy