HAC LIVE CUP - kilpailuun ilmoittautuminen
Tervetuloa kilpailemaan vuoden kovatasoisimpaan cheerleadingin yksilökilpailuun HAC Live Cupiin!

HAC Live Cup-kilpailun tarkoituksena on löytää teknisesti taitavimmat akroilijat kaikissa eri leveleissä ympäri Suomen ja kruunata heidät HAC Live Cup-mestareiksi!
Osallistujat lähettävät minuutin mittaiset videot omista paikalta ja juoksevan akrosuorituksistaan 25.5 mennessä ja kovatasoiseen finaalin selviytyy karsinnan perusteella teknisesti taitavimmat 5 akroilijaa jokaiselta leveliltä. Jokaiselle ilmoittautuneelle ja karsinta videon lähettäneelle toimitetaan kirjallinen palaute sähköpostitse. Katso taitojen pisteytykset seuraavasta linkistä: https://drive.google.com/file/d/1NT3WQ0MSHXmg-Vb4Et0U4z76PBHKB8gW/view?usp=sharing

Kilpailun kaikkien osallistujien kesken arvotaan upeita palkintoja mm. Flevalta ja Kisakalliolta.
Jokaisen sarjan kolme parasta kilpailijaa palkitaan upein tuotepalkinnoin. Palkinnot tarjoaa Varsity Nordic, Suomen Urheiluhierojaopisto ja Blingbowsfin toimesta.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Suomessa ja osallistua voi useampaan sarjaan. Tämän lomakkeen täyttämällä torstaihin 21.5. klo 16 mennessä ilmoittaudut kilpailemaan. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu on 10€/sarja. Lasku osallistumisesta toimitetaan HAC jäsenille myClubin kautta ja seuran ulkopuolisille osallistujille ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin. Laskun maksaminen eräpäivään mennessä on edellytys kilpailuihin osallistumiselle.

Ilmoittautuneille kilpailijoille toimitetaan ohjeistus karsintasuorituksen kuvaamiseen kun ilmoittautuminen on vastaanotettu. Ohjeet toimitetaan ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen, joten täytäthän lomakkeen huolellisesti.

Kaikilla ilmoitetuilla osallistujilla on oltava voimassa oleva vakuutus, joka kattaa kilpaurheilun. Järjestäjä ei ole vastuussa vakuuttamattomista urheilijoista tai muista paikallaolijoista. Kilpailun järjestäjä ei vakuuta osallistujia eikä kata tapahtumaan matkustamisesta aiheutuvia kuluja.
Etunimi ja sukunimi *
Your answer
Alle 18-vuotiaan huoltajan yhteystiedot *
Alle 18-vuotias on täyttänyt ilmoittautumisen huoltajan kanssa.
Your answer
Seura *
Your answer
Level johon osallistun (Huom. voit osallistua useampaan leveliin) *
Required
Sähköposti *
Tarvitaan lisätietojen, palautteen, pisteiden ja mahdollisen finaaliin kutsun lähettämsitä varten.
Your answer
Laskutustiedot *
Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka. Tarvitaan osallistumismaksun laskuttamista varten. HAC jäsenet laskutetaan myclubin kautta. Seuran ulkopuoliset tämän lomakkeen tietojen perusteella.
Your answer
Vakuutan että minulla on voimassa oleva kilpaurheilun kattava vakuutus *
Kilpailun järjestäjä ei vakuuta osallistujia.
Required
Kengän koko mahdollista palkintoa varten *
Varsity palkitsee jokaisen sarjan voittajan, annathan siis kengän kokosi mahdollista palkintoa varten.
Your answer
Annan suostumukseni kilpailuesitykseni julkaisuun HAC.n sosiaalisessa mediassa *
Kilpailun upeat yhteistyökumppanimme tarjoavat osallistujille mahtavia tuotepalkintoja!
TERVETULOA MUKAAN HAC LIVE CUP -KILPAILUUN!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy