INFORMATIVNE RADIONICE O PROGRAMU JAČANJA KAPACITETA OMLADINSKIH LIDERA U OBLASTI PODUZETNIŠTVA I PROJEKTNOG MENADŽMENTA
Investicijska fondacija Impakt Sarajevo raspisala je Poziv za učešće u programu jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti poduzetništva i projektnog menadžmenta, za sve mlade u dobi između 18 i 35 godina sa područja Bosne i Hercegovine koji prepoznaju problem u svojoj lokalnoj zajednici i žele doprinijeti njegovom rješavanju i lokalnom ekonomskom razvoju kroz realizaciju projekta ili pokretanje vlastitog biznisa. Javni poziv se raspisuje u okviru BOLD programa koji se realizuje uz podršku američke vlade.


U svrhu informisanja potencijalnih učesnika, Investicijska fondacija Impakt i predstavnici BOLD programa američke vlade organizovati će 7 online radionica sa fokusom na određene regije, ali svi zainteresovani su dobro došli da nam se pridruže putem linkova za svaku od radionica. Posljednja informativna radionica će se održati 5.1.2021. godine sa početkom u 10.00h.

Molimo da u nastavku ostavite svoje podatke kako bismo Vam mogli dostaviti link za pristup prezentaciji putem Zoom platforme na Vašu e-mail adresu.

Više informacija o Programu možete pronaći na www.impakt.ba i www.bold.ba.
Email *
Ime i prezime *
Mjesto iz kojeg dolazite
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Spol
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy