CAMPUS DE TECNIFICACIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC 2018 CHPA CADÍ - LA SEU D'URGELL
Aquest és el formulari d'inscripció al Campus de Tecnificació de Patinatge Artístic CHPA CADÍ - LA SEU D'URGELL. Ompliu totesles dades i envieu-lo.

El preu del Campus inclós el dinar són 250€

Cal fer l'ingrès al compte: ES89 2085-9488-77-0330239934 (Ibercaja)

Amb la present inscripció s’haurà d’adjuntar una còpia de l'ingrés bancari efectuat i una fotocòpia de la fitxa federativa per tal de completar el procés d’inscripció.

Inscripcions vàlides fins al 16 de març del 2018

Moltes gràcies

Nom i cognoms del patinador *
Data de naixement del patinador *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI del patinador *
Club del patinador *
Nivell de competició del patinador *
Heu d'adjuntar copia de la fitxa federativa
Heu d'adjuntar copia del pagament bancari
Nom i cognoms del tutor *
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *
DNI del tutor *
Vols deixar un comentari?
Autoritzo al meu fill/a a participar en les activitats organitzades pel Campus de setmana santa 2018 del C.H.P.A. CADÍ dintre i fora de les instal·lacions del poliesportiu municipal i eximeixo al club de qualsevol responsabilitat en el desenvolupament de les mateixes, així com també autoritzo al C.H.P.A. Cadí-La Seu d'Urgell a utilitzar el material fotogràfic que esdevingui de l’activitat a la pàgina web que té el club i/o per finalitats exclusivament divulgatives. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades de caràcter personal subministrades per mitjà del formulari s’inclouran en un fitxer exclusiu del C.H.P.A.CADI-LA SEU D'URGELL, les quals s’utilitzaran amb l’exclusiva finalitat de gestionar l’alta i el manteniment com a participant del Campus de setmana santa organitzat pel C.H.P.A.CADI-LA SEU D'URGELL. així com per enviar informació per correu postal i electrònic sobre qualsevol activitat relacionada amb el club. El C.H.P.A.CADI-LA SEU D'URGELL es compromet a no comunicar les dades de caràcter personal subministrades per la persona interessada per cap mitjà i a no vendre, ni llogar, ni cedir les dades personals dels usuaris del formulari a cap empresa o entitat pública o privada, sense el consentiment del titular de les dades. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms