Апликација за практикант
Име и презиме *
Your answer
E-mail адреса *
Your answer
Телефон *
Your answer
Зошто аплицираш на овој повик? (250 збора максимум) *
Your answer
Наброј минимум три твои силни и слаби страни?
Your answer
Кои вештини/знаења сакаш да ги стекнеш по завршување на практикантскиот ангажаман?
Your answer
Колку часа неделно можеш да посветиш за практикантската работа? *
Required
Дополнителни коментари кои не беа опфатени во прашањата погоре.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service