Declaració unitària contra el feixisme i la xenofòbia en la vida pública, maig de 2015
COMPROMÍS DE LES FORCES POLÍTIQUES I ENTITATS DEL GARRAF, adoptem els següents compromisos en el dia a dia de l’acció política als nostres municipis:

1, No farem servir discursos xenòfobs, racistes o islamòfobs, ni ens quedarem en silenci si altres ho fan. L’experiència d’altres països europeus mostra clarament que quan els partits establerts no combaten les idees xenòfobes —o encara pitjor, quan les fomenten— a la llarga no resten suport a la xenofòbia i al feixisme sinó que el normalitzen i l’enforteixen
2. No farem el joc a un sistema patriarcal que legitima la dominació d’unes persones sobre les altres per una pretesa superioritat i denunciarem pràctiques discriminatòries especialment contra les dones però també les persones que no s'ajusten als cànons del sistema heteropatriarcal
3. No fomentarem ni permetrem cap discurs discriminatori ni vexatori vers la diversitat i la llibertat afectiva i sexual, ja que pensem que la LGTBIfòbia és un pas enrere en la consecució dels drets socials de les persones.
4. A la vegada que duem a terme la nostra tasca política, farem el possible per difondre també els arguments d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Als nostres actes, facilitarem la distribució de materials d’UCFR, perquè les persones assistents coneguin els seus posicionaments i en puguin fer difusió.
5. Ens comprometem a no pactar amb formacions que facin ús de la xenofòbia, la discriminació o el racisme institucional - sota cap circumstància- atès que la defensa dels valors democràtics sempre ha de prevaler sobre els interessos de partit, sigui quina sigui la conjuntura del moment.
Nom de l'organització o entitat *
Your answer
e-mail *
Your answer
Persona de contacte
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service