Cursussen en workshops
Voor de eerste helft van 2018 hebben we de gratis cursussen Klik en Tik, het internet op en Digisterker, leer omgaan met de digitale overheid ingepland. Voor de andere betaalde cursussen en workshops willen we vraaggericht gaan werken.

Heb je een cursus of workshop die je graag zou willen volgen, geef je dan hier op. Bij voldoende aanmeldingen, krijg je een berichtje en plannen wij een cursus/workshop in.

Naam *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Mailadres *
Your answer
Welke betaalde cursus of workshop zou jij willen volgen? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
In welke bibliotheekvestiging wil je deze cursus/workshop volgen? *
Ben je bereid om voor deze cursus/workshop naar een andere Bibliotheekvestiging te gaan? *
Wist je dat je.....
als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken je een jaar lang gratis twee online cursussen kunt volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kan je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Bekijk de cursussen: https://www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.html
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service