FLAYA @improvisatietheater 20/03/2019
Een van de AYA's speelt in dit Improvisatie theater. We gaan samen met FLAYA naar een van haar shows kijken! En wie weet is er wel plaats voor wat AYA-humor..! De deuren openen om 19u50, maar van tevoren zullen we al iets drinken in 'Het Kaffee' van 't Werkhuys.

Het zal plaatsvinden op het volgende adres: Zegelstraat 13, 2140 in Antwerpen, in Foyer 't Werkhuys. We verzamelen rond 19u30.

DUS: Ben jij 18-39 jaar en ben jij getroffen door kanker? Dan mag jij gratis deelnemen. Je mag ook één +1 meenemen: een vriend/ vriendin/ broer/ zus/ je lief, die ook 18-39 jaar is. FLAYA trakteert een drankje (voor zowel AYA's als hun +1).

De inkom is gratis, en FLAYA doneert al een schenking aan de theatergroep voor iedere inschrijving! Schrijf je in via de onderstaande link als je ook wilt komen kijken op 20/03/2019.

Email address *
Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je leeftijd (in jaren)? *
Your answer
Wat is je GSM-nummer? *
Your answer
Ben jij getroffen door kanker en ben jij tussen 18-39 jaar? *
Welke gemeente woon je? (Dit vragen we vooral zodat we weten waar we meer activiteiten moeten organiseren! FLAYA kan namelijk niet tussenkomen in vervoer, aangezien wij zelf allemaal AYA's zijn en FLAYA vrijwillig runnen). *
Your answer
Wil je een +1 meenemen? Dit is een vriend/ vriendin/ broer/ zus/ je lief, die ook 18-39 jaar is. P.S. Indien je dit nu nog niet zeker weet, zullen we er een week van tevoren via de mail nog naar vragen. *
Wat is de naam (voornaam + achternaam) van de +1 die je wilt meenemen?
Your answer
Een week op voorhand krijg je van ons nog een herinneringsmailtje, waarin het adres etc nog eens wordt herhaald. Als je op dit moment nog vragen hebt, mag je die hier altijd stellen! We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service