Kunstroute Opsterland
inschrijving Kunstroute Opsterland 2022: zaterdag 4 juni 11:00-17:00 , zondag 5 juni 11:00-17:00 en maandag 6 juni 11:00-17:00
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam
Telefoonnummer
Website *
Ik doe mee als gastkunstenaar *
Ik ben gastkunstenaar bij...
Straat en huisnummer van het atelier *
Postcode en Plaats van het atelier *
Discipline *
Required
De voorwaarden
Om deel te nemen aan de Kunstroute Opsterland 2022 moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Professionaliteit
Je bent op een professionele manier werkzaam als kunstenaar en kunt naast ouder werk ook voldoende recent werk tonen, niet ouder dan 2 jaar.

Atelier
Je atelier/expositieruimte ligt binnen de gemeente Opsterland, is goed bereikbaar, heeft een professionele uitstraling en is geschikt om bezoekers te ontvangen. Indien er één of meerdere kunstenaar(s) mee wil(len) doen in uw atelier dan dient hij/zij zich als deelnemer aan te melden en een bedrag van € 25,- te voldoen. Eigenheid, originaliteit en kwaliteit zijn belangrijke elementen welke in de deelneming van de Kunstroute gewaardeerd wordt. Wij houden ons aan de regels van het Coronabeleid, zoals bijvoorbeeld het totaal aantal bezoekers in één keer, het gebruik van mondkapjes, uitgezette route in het atelier, voldoende ventilatie, etc

Openstelling
De Kunstroute Opsterland 2022 vindt plaats op zaterdag 4 juni van 11:00-17:00, zondag 5 juni 11:00-17:00 en maandag 6 juni 11:00-17:00 uur. Je bent als deelnemer alle dagen geopend.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- (gastkunstenaar € 25,-) over te maken voor 15 maart 2022. Gegevens voor het overmaken ontvang je na inschrijving.

Publiciteit en herkenningsmiddelen
Naast publiciteit in de media worden posters en flyers gemaakt. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze actief deelnemen aan de verspreiding hiervan en dat ze reclame maken voor de Kunstroute, ook via de eigen kanalen (mail, social media, enz.). Voor de vindbaarheid van de ateliers is het verplicht de vlag van Kunst in Opsterland te gebruiken, die in het bezit blijft van de werkgroep. Voor adressen, die lastig te vinden zijn, verstrekken we extra bewegwijzering.

Aanmelding
Uiterlijk 14 februari 2022 schrijf je je in via het inschrijfformulier. Ook kunstenaars, die al eerder deelnamen, moeten zich opnieuw aanmelden, immers gegevens kunnen verouderen of veranderen. Na de aanmelding ontvang je informatie over het voldoen van de deelnamekosten en het verdere verloop. Met je inschrijving ontvangen we graag het volgende:

- 3 goede foto's van je werk (minimaal 1mb). De foto's worden ook gebruikt voor de brochure en facebook en overige voor publiciteit;
- Een beknopte uitleg van je werk (maximaal 75 woorden), geschreven in de derde persoon welke in publiciteit zal worden opgenomen:
De foto's en tekst kunnen opgestuurd worden naar: kunstinopsterland@gmail.com

De werkgroep Kunst in Opsterland heeft het recht uitzonderingen op de regels te maken.
Immers: uitzonderingen bevestigen de regel!
Ik ga akkoord met de voorwaarden *
Required
Vragen of opmerkingen?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy