Δήλωση Αρδευομένων Αγροτεμαχίων
Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας - Τμήμα Άρδευσης
Τηλ. Επικοινωνίας: 26913.60833, -834, -837
Email address *
Επώνυμο *
Όνομα *
Αριθμ. Δετίου Ταυτότητας *
Α.Φ.Μ. *
Διεύθυνση Κατοικίας *
Πόλη *
Τ.Κ. *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Υπεύθυνη δήλωση :
Με την υποβολή της παρούσας δήλωσης, με ατομική μου ευθύνη, δηλώνω ότι εκμεταλλεύομαι αγροτικά ακίνητα, όπως αυτά δηλώνονται παρακάτω και τα οποία επιθυμώ να ποτίσω κατά την αρδευτική περίοδο 2020. Επίσης θα προσκομίσω στην Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε χρονικό διάστημα ενός μηνός από την άρση των περιορισμών κυκλοφορίας λόγω πανδημίας.
Προσωπικά δεδομένα - Πολιτική απορρήτου :
Σύμφωνα με το Νέο Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος τέθηκε σε σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, η διαδικασία των εργασιών για την οργάνωση και διαχείριση των υδατικών πόρων (υδάτων αρδευτικής χρήσης) ης Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας έχει εναρμονιστεί με τον Κανονισμό και την ολοκληρωμένη προστασία των προσωπικών δεδομένων που του παρέχετε.
Στην παρούσα φάση, η βάση δεδομένων που δημιουργείται :
• Αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα με ασφάλεια.
• Δεν διοχετεύει ή πουλά τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.
• Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να διαγραφτείτε από τη λίστα μας.
• Τα δεδομένα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για την επίτευξή του σκοπού, για τον οποίο συλλέχθηκαν. Εφόσον εκπληρωθεί ή πάψει να συντρέχει ο σκοπός διατήρησης και επεξεργασίας τους, αυτά διαγράφονται, με την επιφύλαξη νόμιμης συμμόρφωσης έναντι του Νόμου που καθιστά υποχρεωτική τη διατήρησή τους.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε οποτεδήποτε την Πολιτική Απορρήτου της διαδικασίας που ακολουθούμε.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy