Konkurs za poziciju coworking asistenta Nova Iskra workspace prostora u Zemunu
Nakon šest godina aktivnosti na adresi Gavrila Principa 43 u Beogradu, više od 350 zadovoljnih korisnika ovog jedinstvenog kolaborativnog radnog prostora, kao i blizu 500 realizovanih događaja, jedan od prvih coworking prostora u našem regionu otvara novi prostor.

Više puta nagrađivan kao najbolji coworking prostor u Beogradu i jugoistočnoj Evropi, kreativni hab Nova Iskra 1. jula otvara vrata svoje nove lokacije u centru Zemuna. Zgrada površine 1.100 m2 u Oračkoj ulici br. 4 biće stavljena na raspolaganje zajednici od 120 profesionalaca različitih profila, uz sve pogodnosti i sadržaje koje podrazumeva jedan Nova Iskra Worskspace: moderan i sveden enterijer, savremeno dizajnirane radne jedinice, puno prirodnog svetla, funkcionalne zajedničke prostorije, prostrane i potpuno opremljene sale za sastanke, prostor za edukaciju, meetup-e i događaje, kutak za zabavu i opuštanje, kao i otvorenu terasu i urbani vrt. Naši prostori idealni su i za javne događaje, prezentacije, promocije, snimanja, važne sastanke ili specijalne događaje.

Nova Iskra Workspace (www.novaiskraworkspace.com) kreira prostore za novu generaciju frilensera, preduzetnika, startapa i organizacija.

Kako bi što bolje odgovorio na globalne i lokalne ekonomske i društvene izazove, Nova Iskra Workspace kreira radne prostore prilagođene savremenim tendencijama u polju rada, koji je postao visoko multidisciplinaran, kolaborativan, fleksibilan i otvoren. Naši radni prostori pružaju jedinstveno iskustvo rada novoj generaciji frilensera, preduzetnika, inovatora, digitalnih nomada, kreativnih timova, kao i svim vrstama malih i srednjih preduzeća.

Nova Iskra je prvi kreativni hab na Balkanu, nastao sa idejom da poveže kreativne industrije, tehnologiju i ljude. Nova Iskra kreira prostore, pokreće saradnje i dizajnira obrazovanje koje je namenjeno kreativcima, inovatorima, preduzetnicima, istraživačima, aktivistima, studentima, profesionalcima, organizacijama i kompanijama koje žele da preuzmu aktivnu i odgovornu ulogu u oblikovanju načina na koji ćemo učiti, raditi i živeti u budućnosti.
www.novaiskra.com

Kako bi nova lokacija u Zemunu ispratila visoke standarde naše workspace usluge koje smo postavili tokom poslednjih 6 godina - potreban nam je sposoban, komunikativan i odgovoran tim!

Ukoliko ti je zanimljiva ova vrsta posla i želiš da radiš sa timom Nove Iskre, popuni ovaj formular najkasnije do 6. maja u ponoć! Nakon isteka roka, ubrzo ćemo vas obavestiti da li ste prošli u uži izbor za intervju.

Srećno!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nova Iskra. - Terms of Service - Additional Terms