Sekå både että och myyntituotteet
Vuonna 2019 tuli kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun kielikylpyopetus ja -toiminta alkoivat Porvoossa. Sen kunniaksi Porvoon Kielikylpy ry yhdessä Albert Edelfeltin kielikylpyluokkien ja päiväkoti Helmen kielikylpyryhmien kanssa järjesti Sekä både että och -juhlan lauantaina 5.10.2019 Albert Edelfeltin koulun tiloissa. Kuvia juhlasta löydät yhdistyksen nettisivuilta: https://www.porvoonkielikylpy.fi/kielikylpytoiminnan-historiaa-po/kielikylpytoiminta-25v/


Juhlavuoden kunniaksi yhdistys on myynyt huppareita ja pipoja juhlan nimeä kantavalla Sekä både että och -sloganilla. Tällä lomakkeella voit tilata omasi sekä samalla tukea kielikylpy-yhdistystä, joka toimii vapaaehtoisvoimin jäsenmaksuvaroilla kielikylpylasten hyväksi.

T-paitojen tilausaika on päättynyt. Kiitos kaikille paidan tilanneille!

Hupparit ovat saatavilla väreissä musta ja vaalean harmaa, vetoketjulla (takkimainen) tai ilman ('kengurutaskulla').
Lasten koot ovat 116cm, 128cm, 140cm, 152cm ja 164cm.
Aikuisten malli on unisex ja sitä on saatavilla koossa S - 2XL.
Huppareiden hinta on 40€/kpl.

Pipot ovat väriltään mustia trikoopipoja ja kokoa one size. Pipoon voi valita joko tavallisen valkoisen painatuksen tai pimeneviä syys- ja talvi-iltoja ajatellen heijastinpainatuksen.
Pipon hinta on 15€/kpl.


Tilaa omasi oheisella lomakkeella.
Maksa tilaamasi tuotteet Porvoon Kielikylpy ry:n tilille tilauksen jätettyäsi.
Tilinumero: OP Itä-Uusimaa FI89 5358 3720 0295 38 (BIC: OKOYFIHH)

Tilatut tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian niiden valmistuttua.


Tuotteiden painatukset
T-paidoissa on selässä kuvan mukainen 25-painatus ja edessä teksti Sekä både että och. T-paitojen tilausaika on päättynyt!

Huppareissa ja pipoissa on juhlan nimeä kantava tekstipainatus Sekä både että och.
Huppareiden painatus on selässä.
Pipoihin voi valita joko heijastin painatuksen tai valkoisen painatuksen.
Tilauslomake
Alla tilauslomake myyntituotteille. Lue kuvaukset huolellisesti ja täytä kohdat annettujen ohjeiden mukaan, jotta saamme varmasti tilauksen tehtyä oikein.
Hupparin tilaus
Hupparit ovat saatavilla väreissä MUSTA ja VAALEAN HARMAA, vetoketjulla tai ilman. Koot samat kuin kuin T-paidoissa ja aikuisten malli on näissäkin unisex. Huppareiden hinta on 40€/kpl. Kirjoita alla olevaan kenttään haluamasi väri, koko ja määrä sekä tuleeko huppari vetoketjulla vai ilman, niin toimitamme sinulle hupparin juhlavuoden sloganilla.
Pipon tilaus
Pipot ovat väriltään MUSTIA trikoopipoja ja kokoa one size. Pipoon voi valita joko tavallisen VALKOISEN PAINATUKSEN tai pimeneviä syys- ja talvi-iltoja ajatellen HEIJASTINPAINATUKSEN. Pipon hinta on 15€/kpl. Kirjoita alla kenttään haluamasi painatus (valkoinen tai heijastin) sekä tilattavien pipojen määrä.
Tilaajan tiedot
Täytä alla omat tietosi. Täytä myös kohta lapsen tiedoista jos sinulla on lapsi kielikylvyssä joko päiväkodissa tai koulussa - toimitamme tilatut tuotteet mahdollisuuksien mukaan "reppupostina" yhteistyössä päiväkodin ja koulun kanssa. Muussa tapauksessa otamme yhteyttä ja sovimme toimituksesta erikseen.
Tilaajan nimi *
Kielikylvyssä olevan lapsen nimi ja ryhmä tai luokka
Mahdollisuuksien mukaan toimitamme tilauksen "reppupostina" yhteistyössä päiväkodin tai koulun kanssa.
Tilaajan yhteystiedot *
Täytä alle puhelinnumero tai sähköpostiosoite, josta saamme sinut tarvittaessa kiinni esimerkiksi toimituksesta sopimisen vuoksi. Sähköpostiosoitetta ei käytetä suoramarkkinointiin tai jaeta ulkopuolisille tahoille.
Ruusuja, risuja, palautetta, terveisiä.
Halutessasi voit jättää meille terveisiä, kommentteja, palautetta jne. alla olevaan kenttään.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy