Sekå både että och myyntituotteet
Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun kielikylpyopetus ja -toiminta alkoivat Porvoossa. Sen kunniaksi Porvoon Kielikylpy ry yhdessä Albert Edelfeltin kielikylpyluokkien ja päiväkoti Helmen kielikylpyryhmien kanssa järjestävät Sekä både että och -juhlan lauantaina 5.10.2019 Albert Edelfeltin koulun tiloissa.

TERVETULOA - tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille! Tarkempi kutsu kellonaikoineen julkaistaan lähipäivinä.

Juhlavuoden kunniaksi yhdistys myy T-paitoja, huppareita ja pipoja juhlan nimeä kantavalla Sekä både että och -sloganilla. Tällä lomakkeella voit tilata omasi sekä samalla tukea kielikylpy-yhdistystä, joka toimii vapaaehtoisvoimin jäsenmaksuvaroilla kielikylpylasten hyväksi.


T-paidat ovat saatavilla seuraavissa väreissä: musta, valkoinen, vaaleanpunainen, taivaansininen ja limenvihreä.
Lasten koot ovat 116cm, 128cm, 140cm, 152cm ja 164cm.
Aikuisten malli on unisex ja sitä on saatavilla koossa S - 2XL.
T-paidat myydään hintaan 17€/kpl tai jos tilaa useamman kerralla, niin 15€/kpl.

Hupparit ovat saatavilla väreissä musta ja vaalean harmaa, vetoketjulla (takkimainen) tai ilman ('kengurutaskulla').
Koot samat kuin kuin T-paidoissa ja aikuisten malli on näissäkin unisex.
Huppareiden hinta on 40€/kpl.

Pipot ovat väriltään mustia trikoopipoja ja kokoa one size. Pipoon voi valita joko tavallisen valkoisen painatuksen tai pimeneviä syys- ja talvi-iltoja ajatellen heijastinpainatuksen.
Pipon hinta on 15€/kpl.


Tilaa omasi oheisella lomakkeella.
Maksa tilaamasi tuotteet Porvoon Kielikylpy ry:n tilille tilauksen jätettyäsi.
Tilinumero: OP Itä-Uusimaa FI89 5358 3720 0295 38 (BIC: OKOYFIHH)

Toimitamme maksetut tuotteet heti, kun ne valmistuvat tilausajan päätyttyä, arviolta lokakuun alkupäivinä.
Tilausaika 26.8. - 15.9.2019.
Tuotteiden painatukset
T-paitoihin painetaan selkään luku 25 kuten kuvassa ja rintaan teksti. Huppareissa ja pipoissa on pelkkä tekstipainatus. Hupparin painatus on selässä.
Tilauslomake
Alla tilauslomake myyntituotteille. Lue kuvaukset huolellisesti ja täytä kohdat annettujen ohjeiden mukaan, jotta saamme varmasti tilauksen tehtyä oikein.
T-paidan tilaus
T-paidoissa värit ovat: MUSTA, VALKOINEN, VAALEANPUNAINEN, TAIVAANSININEN JA LIMEN VIHREÄ. Aikuisten malli on UNISEX ja sitä on saatavilla koossa S - 2XL. Lasten paidoissa saatavilla olevat koot ovat 116cm, 128cm, 140cm, 152cm ja 164cm. Hinnat 17€/kpl tai tilatessasi useamman 15€/kpl. Kirjoita alla olevaan kenttään haluamasi väri, koko ja määrä, niin toimitamme sinulle T-paidan juhlavuoden painatuksin.
Your answer
Hupparin tilaus
Hupparit ovat saatavilla väreissä MUSTA ja VAALEAN HARMAA, vetoketjulla tai ilman. Koot samat kuin kuin T-paidoissa ja aikuisten malli on näissäkin unisex. Huppareiden hinta on 40€/kpl. Kirjoita alla olevaan kenttään haluamasi väri, koko ja määrä sekä tuleeko huppari vetoketjulla vai ilman, niin toimitamme sinulle hupparin juhlavuoden sloganilla.
Your answer
Pipon tilaus
Pipot ovat väriltään MUSTIA trikoopipoja ja kokoa one size. Pipoon voi valita joko tavallisen VALKOISEN PAINATUKSEN tai pimeneviä syys- ja talvi-iltoja ajatellen HEIJASTINPAINATUKSEN. Pipon hinta on 15€/kpl. Kirjoita alla kenttään haluamasi painatus (valkoinen tai heijastin) sekä tilattavien pipojen määrä.
Your answer
Tilaajan tiedot
Täytä alla omat tietosi. Täytä myös kohta lapsen tiedoista jos sinulla on lapsi kielikylvyssä joko päiväkodissa tai koulussa - toimitamme tilatut tuotteet mahdollisuuksien mukaan "reppupostina" yhteistyössä päiväkodin ja koulun kanssa. Muussa tapauksessa otamme yhteyttä ja sovimme toimituksesta erikseen.
Tilaajan nimi *
Your answer
Kielikylvyssä olevan lapsen nimi ja ryhmä tai luokka
Mahdollisuuksien mukaan toimitamme tilauksen "reppupostina" yhteistyössä päiväkodin tai koulun kanssa.
Your answer
Tilaajan yhteystiedot *
Täytä alle puhelinnumero tai sähköpostiosoite, josta saamme sinut tarvittaessa kiinni esimerkiksi toimituksesta sopimisen vuoksi. Sähköpostiosoitetta ei käytetä suoramarkkinointiin tai jaeta ulkopuolisille tahoille.
Your answer
Ruusuja, risuja, palautetta, terveisiä.
Halutessasi voit jättää meille terveisiä, kommentteja, palautetta jne. alla olevaan kenttään.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service