Poziv - OPENS radna soba: "Kaligrafijom do Kine”
OPENS radna soba volontera ima za cilj da pruži prostor volonterima i mladim aktivistima da osmisle aktivnosti za druge mlade.
U četvrtak, 25.04. družimo se sa volonterkom Marinom Đurić koja osmislila radionicu - "Kaligrafijom do Kine". Radionica je osmišljena sa ciljem informisanja mladih o kineskoj kulturi, tradiciji i identitetu kao i o načinima komunikacije.
Ideja je da se kroz radionicu podiže svest mladih o drugačijim kulturama i približi kineska kultura mladima iz Srbije, prikaže drugačiji način pisanja, običaja i komunikacije.

Prvi deo radionice je namenjen za upoznavanje učesnika, generalno približavanje kineske kulture kroz interaktivni rad. Drugi deo radionice se odnosi na upoznavanje pribora i idiograma koji će se pisati, i samo vežbanje pisanja.
Treći deo obuhvata kratko prezentovanje kineske tradicije i kulture

Prijave učesnika su obavezne i traju do 24.04. do 12h. Odabranim učesnicima će biti poslat mail potvrde o učešću na radionici u utorak 24.04.

Vreme i mesto održavanja radionice: Laze Telečkog br.2, četvrtak 25.04. Omladinska prestonica Evrope Novi Sad

OPENS radna soba je organizovana uz podršku Konfučijevog instituta Univerziteta Novi Sad. Konfučijev institut Univerziteta u Novom Sadu nastao je na inicijativu ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji i Hanbana, sedišta svih Konfucijevih instituta. Oni su spojili Univerzitet za poljoprivredu i šumarstvo Džeđijang – ZAFU, iz istoimene kineske pokrajine, čija je prestonica osmomilionski grad Handžou, sa Univerzitetom u Novom Sadu, smeštenim na obale Dunava u srcu Vojvodine.
Jedan od ciljeva Konfučijevog instituta jeste da u Srbiji stvori prijatnu atmosferu za učenje kineskog jezika i upoznavanje sa kineskom kulturom.

Email address *
1.Ime i prezime *
2.Kontakt telefon *
3.Godište *
4.Pol *
Required
5.Da li si do sada učestvovao/la na OPENS radionicama? *
Required
6.Navedi ukratko razloge zbog kojih si zaintersovan/a za učešće na radionici? *
7.Dodatna pitanja ili napomene?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Homepage_2019. - Terms of Service