Jag vill bli medlem i Pingst Ung Trollhättan!
Genom att fylla i dina uppgifter här så har du tagit första steget emot att bli medlem i en av våra lokalavdelningar för Pingst Ung. När du fyllt i dina uppgifter så lägger vår koordinator (Sandra) in dig i Pingst Ung People, det digitala medlemsverktyget som används för att rapportera medlemmar. När du är inlagd där så kommer du att få sms och mail med en länk, det enda du behöver göra för att bekräfta ditt medlemsskap är att klicka på länken.

Pingst Ung är Pingströrelsens barn- och ungdomsorganisation. När kyrkor rapporterar medlemmar till Pingst Ung så är medlemmarna grunden för det bidrag som organisationen sedan får från staten. Pingst Ung i sin tur är med och fördelar dessa medel till kyrkor som gör satsningar, läger och har verksamhet i sina kyrkor. De är även med och anordnar ledarutbildningar och inspirationsdagar.

När du blir medlem i Pingst Ung så är detta ett ettårigt medlemskap och det kostar ingenting. Du kommer, efter det år du godkänt ditt medlemsskap, få göra ett nytt ställningstagande kommande år om du fortfarande finns med i verksamheten. Du behöver med andra ord inte säga upp ditt medlemskap om du inte längre vill vara medlem. Gamla listor lagras sedan under några år då lagen kräver detta eftersom de är grunden för de bidrag vi söker.
När som helst kan du höra av dig till oss om du skulle vilja att vi plockar bort dig ur systemet, vi hanterar alla uppgifter i enlighet med GDPR.

Medlemskapet är grunden för att vi ska kunna söka bidrag och anordna verksamhet som i slutändan kostar mindre för barn och ungdomar i kyrkan.
Förnamn *
Efternamn *
Födelsedatum *
Du behöver inte fylla i de fyra sista, bara ÅÅ-MM-DD
Kön *
Postadress *
Gatunamn och nummer på huset
Postnummer *
Ort/Stad *
Mobilnummer *
Mailadress *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Trollhättan Pingst. Report Abuse