Nuorten teatteriryhmät syksyllä 2019
Yli 11-vuotiaiden teatterikerhot kokoontuvat tiistaisin 13.8.-10.12.2019 (syysloma 15.10.), yhteensä 17 kertaa. Paikkana on Karatalo Karakalliossa (Kotkatie 4, Espoo). Syksyn esitykset pidetään Karatalolla sunnuntaina 15.12.2019.
Ryhmä 1 kokoontuu klo 17-19.
Ryhmä 2 kokoontuu klo 19-21.
Osallistumismaksu syyslukukaudelta on 130€. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 6.8.2019.
Ilmoittautuminen koskee seuraavaa teatteriryhmää *
Lapsen nimi *
Your answer
Lapsen syntymävuosi *
Your answer
Lapsen kotipaikkakunta *
Your answer
Huoltajan nimi *
Your answer
Huoltajan sähköpostiosoite *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Your answer
Liittyminen Jäänsärkijöiden sähköpostilistalle (viestejä noin 5 kertaa vuodessa) *
Ilmoittautumisen sitovuus
Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudun ehtoihin. Olen tutustunut Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden rekisteriselosteeseen (https://yhteisoteatterijaansarkijat.com/rekisteriseloste/) ja olen tietoinen siitä, että teatterikerhoihin osallistuvat lapset saavat automaattisesti yhdistyksen jäsenyyden. Kerhoon osallistumisen voi peruuttaa maksutta kerhon viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kerhoon perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia kerhomaksusta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kerhon alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kerhomaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service