Test CA1
Vul de test niet even snel in, maar neem het serieus. We verwachten in de chat minimaal het niveau uit de test terug te zien. Schrijf onderhoudende creatieve berichten, ga goed op de inhoud van het bericht van de klant in.

REGELS
Lees de regels. Je vindt ze op onze site. Elke chat heeft haar eigen regels. Onze test is voorbereidend en bevat dus ook berichten waarin je die regels moet toepassen. Het aanbod aan operators is groot. Lees je dus de regels niet en/of blijk je niet in staat die goed toe te passen, dan word je afgewezen. Je mag deze test maar 1 keer maken!

TAAL
Voor deze chat worden uitsluitend operators toegelaten die de Nederlandse taal goed beheersen. Laat je test niet door een ander maken in de hoop dat je daar later mee wegkomt in de chat. Er wordt live gecontroleerd en je wordt direct ontslagen.

ROOSTER
Deze test is voor een rooster chat. Solliciteer UITSLUITEND indien je zeker weet dat je de discipline hebt om uren in te roosteren en die uren dan ook echt kan werken. Je internetverbinding is goed, je bent niet steeds ziek en de stroom valt ook niet uit. Denk ook niet ik probeer het wel uit en dan zie ik wel. Operators die dat doen en vervolgens in korte tijd ontslagen worden om dat ze voortdurend te laat komen, afzeggen of en/of gewoon wegblijven:

- kunnen niet opnieuw bij deze chat aan de slag;
- krijgen een aantekening zodat ze ook voor andere chats waar wij mensen aanbrengen uitsluitend nog in aanmerking komen bij een schrijnend te kort aan mensen.

We zoeken dus echt serieuze mensen.

Vul eerst je gegevens in (velden zijn verplicht) en maak dan de vragen. Klik op submit als je helemaal klaar bent.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy