AMP Film Crew - Inschrijfformulier
Op zondag 26 mei is het AMP Festival in Q-Factory: ampfestival.nl. De AMP film-crew gaat de hele dag filmpjes maken. En jij kunt film-crew lid worden! Maar we sturen je natuurlijk niet zonder kennis op pad. In 6 gratis lessen leren we je de beginselen van het camjo-werk.

Ga met pro camera’s en pro audio apparatuur aan de slag. Leer de techniek van camera’s kennen. Leer hoe je een goeie shot maakt (kadreren). Word een interviewer en stel precies die vraag die jou een mooie quote oplevert voor je filmpje. En hoe breng je eigenlijk die gitaarsolo perfect in beeld? Alles moet kloppen, beeld en geluid, om er in de montage iets perfects van te maken. Dat kan alleen met een goed idee, een strakke samenwerking en duidelijke keuzes: wat film je en wat niet? En hoe monteer je al die shots tot een tof filmpje?

De cursus bestaat uit 3 lessen waarin je je skills kunt opbouwen. Dan op zondag 26 mei de hele dag het AMP Festival in Q-Factory in beeld brengen. En na het festival ga je in 3 lessen het verzamelde materiaal tot een te gekke aftermovie monteren.

Deelnemers zijn 12 t/m 18 jaar oud en committeren zich aan 6 lessen op donderdag 9 mei, 16 mei, 23 mei, 6 juni, 13 juni en 20 juni (van 18:00 tot 19:00, of 19:00 tot 20:00) én aan de grote dag op zondag 26 mei in Q-Factory. De lessen vinden afwisselend plaats in de Q-Factory en/of op de muziekschool, Nieuwe Kerkstraat 122.

Email address *
Naam deelnemer
Your answer
Leeftijd deelnemer
Deelnemer heeft alvast alle data in de agenda gezet
In te vullen door ouders/verzorgers:
Naam ouder/verzorger *
Your answer
Emailadres ouder/verzorger *
Your answer
Deelnemer kan zelf ook in beeld komen in video's die gepubliceerd worden *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Muziekschool Amsterdam. Report Abuse - Terms of Service