Un pati igualitari, un pati per a totes i tots
Estimades famílies,
Aquest curs iniciem un projecte UN PATI IGUALITARI UN PATI PER A TOTES I TOTS.
Al llarg de setembre i octubre, hem programat un període d’observació i reflexió sobre el pati per a tots els sectors de la nostra comunitat educativa. Ja hem preguntat als vostres fills i filles, ara volem saber la vostra opinió. Desitgem que siga un projecte en el qual participe tota la comunitat educativa, per això crearem una comissió mixta formada per alumnat , famílies i mestres. Us demanem que col·laboreu contestant aquest formulari abans del 23 d'octubre.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apreciadas familias,
este curso iniciamos el proyexto UN PATI IGUALITARI UN PATI PER A TOTES I TOTS.
Durante septiembre y octubre, hemos programado un periodo de observación y reflexión sobre el patio para todos los sectores de nuestra comunidad educativa. Ya hemos preguntado a vuestras hijas e hijos, ahora nos interesa vuestra opinión. Deseamos que sea un proyecto en el cual participe toda la comunidad educativa, por lo que crearemos una comisión mixta formada por alumnado, familias y profesorado. Os pedimos que colaboréis contestando este formulario antes del 23 de octubre.
1. Des de la teua visió com a mare o pare, què t’agrada del pati de l’escola? // Desde tu visión como madre o padre, ¿qué te gusta del patio de la escuela?
Your answer
2. Quines activitats t’agradaria que feren els teus fills/es al pati en el temps d’esplai? // ¿Qué actividades te gustaría que hicieran tus hijos/as en el patio durante el tiempo de recreo?
Your answer
3. Com t’agradaria que fóra el pati de l’escola? Escriu les teues propostes. // ¿Cómo te gustaría que fuese el patio de la escuela? Escribe tus propuestas.
Your answer
4. De quina manera podries col·laborar en el projecte? // ¿De qué manera puedes colaborar en el proyecto?
5. En cas de voler formar part de la Comissió Mixta, preguem especifiques el teu nom i cognoms: // En caso de querer formar parte de la comisión mixta, rogamos especifiquéis vuestro nombre y apellidos.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service