Nominalizarea privind acordarea Trofeului „Alexandra Grajdian” pentru CURAJ ȘI INOVAȚIE în promovarea educației incluzive
Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) lansează concursul de nominalizări pentru acordarea Trofeului „Alexandra Grajdian” pentru CURAJ și INOVAȚIE în promovarea educației incluzive pentru anul 2018. Trofeul se acordă instituțiilor care au avut o contribuție substanțială și de durată în dezvoltarea și promovarea educației incluzive.

Pentru acordarea trofeului pot fi nominalizate grădinițe, școli primare, gimnazii, licee, școli profesionale, colegii, și alte instituții din domeniul educației.

Nominalizările pentru acordarea Trofeului pot fi făcute de către administrația publică centrală, administrația publică locală, Serviciile de Asistență Psihopedagogică, Direcțiile de învățământ, ONG-uri (membre și non-membre APSCF), instituții publice și private.

Perioada de nominalizare și recepționare a aplicațiilor (22 august - 7 octombrie 2018).

NOTA BENE: În cazul în care nominalizați mai multe instituții, vă rugăm să completați formularul pentru fiecare instituție în parte, altfel nominalizarea nu va fi validată.

Denumirea completă a instituției nominalizate *
Your answer
Datele de contact ale instituției nominalizate *
Your answer
Denumirea completă a instituției care face nominalizarea *
Your answer
Datele de contact ale instituției care face nominalizarea *
Your answer
Scurtă argumentare a nominalizării *
Se va prezenta pe scurt evoluția instituției nominalizate în promovarea educației incluzive. Se vor evidenția care sunt motivele principale care recomandă acordarea Trofeului prin prisma criteriilor indicate în pct. 3.2 din Regulament: Curaj și inovație în promovarea educației incluzive (combaterea stereotipurilor, promovarea schimbărilor, flexibilitate în dezvoltarea serviciilor de educație incluzivă, adaptarea serviciilor la necesitățile reale ale elevilor etc.); Accesibilitatea instituției din toate perspectivele; Leadership în implementarea educației; Advocacy / pledoarie pentru educația incluzivă; Cooperare și parteneriate (cu părinți, comunitate, administrația publică locală, ONG-uri, etc.); Promovarea pro-activă a experiențelor proprii;
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service