Sääntömääräinen kevätkokous 16.8.2020 - valtakirjojen ilmoitus
Tällä lomakkeella Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n jäsenyhdistykset ilmoittavat kuka henkilö käyttää jäsenyhdistyksen valtakirjaa ja äänioikeutta toimien jäsenyhdistyksen virallisena kokousedustajana Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa 16.8.2020 klo 13.

Lomake sulkeutuu keskiviikkona 12.8.2020 klo 16. Ennakkoilmoittautuminen määrättyyn aikaan mennessä on välttämätöntä etäkokouksen mahdollistamiseksi. Valtakirja toimitetaan sähköisesti osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi samaan määräaikaan mennessä.
Jäsenyhdistyksen valtakirjaa käyttävä henkilö:
Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n sääntöjen mukaan jäsenyhdistys voi asettaa useita kokousedustajia käyttämään äänivaltaansa sekä valtuuttamaan toisen jäsenyhdistyksen käyttämään ääniään.

Etäkokouksen sujuvoittamiseksi suosittelemme kuitenkin, että kukin yhdistys valtuuttaisi vain yhden kokousedustajan käyttämään kaikkia ääniään. Viralliseksi kokousedustajaksi kannattaa valita henkilö, joka osaa käyttää Teams-etäkokousyhteyttä.
Jäsenyhdistys
Kannatusjäsen: (ei äänioikeutta)
Uudet, vuonna 2020 toimintaan mukaan tulleet jäsenyhdistykset: (ei äänioikeutta)
Äänimäärä
Virallisen kokousedustajan etunimi
Virallisen kokousedustajan sukunimi
Virallisen kokousedustajan sähköpostiosoite
Virallisen kokousedustajan puhelinnumero
Lomakkeen täyttäjän ja samalla yhdistyksen virallisen allekirjoittajan nimi
Lomakkeen täyttäjä vakuuttaa, että hänellä on yhdistyksen sääntöjen mukaiset allekirjoitusoikeudet yksin tai yhdessä toisen allekirjoittajan kanssa ja että annettu valtakirja edustaa jäsenyhdistyksen tekemää valintaa. Valtakirja toimitetaan sähköisesti osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi 12.8.2020 klo 16 mennessä.
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy