Jäsenhakemus - KIZUNANOKAI RY
Täyttämällä kaavakkeen, jätät hakemuksen Kizunanokai ry:n jäseneksi. Hakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus ja päätöksestä ilmoitetaan hakijan ilmoittamaan sähköpostiin, johon lähetetään myös jäsenmaksun maksutiedot. Luovutettuja henkilötietoja ylläpitää yhdistyksen hallitus Googlen Driven -palvelussa. Tietoja ei luovuteta ilman lupaa ulkopuolisille. Lisätietoja: hallitus@kizunanokaidojo.com
Email address *
Nimi *
Your answer
Postiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Haen yhdistyksen:
Saako puhelinnumerosi lisätä Kizunanokain WhatsApp-ryhmään? *
Ryhmässä tiedotetaan aikidoasioita. Esimerkiksi dojon treeniaikojen muutoksista, tapahtumista, kimppakyydeistä ja treenisuunnitelmista. Välillä sinne muotoutuu pienimuotoisina pysyneitä keskusteluja. Tämä on nopein tapa saada tietoa mm. dojon treeniaikoijen muutoksista. Huomioithan, että muut WhatsApp-ryhmässä olevat jäsenet näkevät puhelinnumerosi.
Saako sähköpostiosoitteesi lisätä Kizunanokain sähköpostilistalle? *
Sähköpostilistalle lähetetään vain Kizunanokain tiedotusasioita ja ainoastaan Kizunanokain toimesta. Esimerkiksi yhdistyksen kokouskutsut, omat leirit ja muut tapahtumat.
Saako treeneissä ja tapahtumissa otettuja kuvia jakaa internetissä Kizunanokain tileillä, vaikka näkyisit niissä tunnistettavasti? *
Emme 'tägää' henkilöitä kuviin, emmekä anna kuvatiedostoja muiden käyttöön ilman lupaa. Mahdolliset kuvaustilanteet tiedotetaan kuvaushetkellä joka tapauksessa selkeästi.
Lähettämällä tämän kaavakkeen sitoudut yhdityksen sääntöihin.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy