Vse vemo, a zakaj se nič ne spremeni? Podnebna politika med teorijo in prakso

17. oktober 2023, od 9.30 do 13.30, dvorana Slovenskega etnografskega muzeja, Upravna hiša,  Metelkova 2, Ljubljana in na spletu (če se ne morete udeležiti v živo)

POZOR: Ker je število mest omejeno, prosimo, da za končno potrditev udeležbe v živo počakate na potrditveni e-mail.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Priimek *
E-naslov: *
Naziv organizacije / institucije: 
Dogodka se bom udeležil_a:

Ker je število mest omejeno, prosimo, da za končno potrditev udeležbe v živo počakate na potrditveni e-mail.
*
Za prevod predavanja g. Klausa Röhriga iz angleškega jezika bo zagotovljeno šepetano tolmačenje (pri udeležbi v živo). Ali ga boste potrebovali? 
*
Ali se želite prijaviti na prejemanje Podnebnega novičnika, mesečnih e-novic mreže Plan B za Slovenijo & Informator Mreže za prostor?
*
Udeležba na konferenci je brezplačna. V primeru, da se konference zaradi nepredvidenih okoliščin ne bom udeležil_a, bom o tem nemudoma obvestil_a organizatorje dogodka ter tako prepustil_a mesto drugim zainteresiranim. Na tak način bom tudi poskrbel_a, da na dogodku ne bo zavržene hrane. 
*
S prijavo na dogodek se strinjate, da vaše podatke uporabimo za namene izvajanja projekta. Vaših podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo delili s tretjimi osebami. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Privolitev potrebujemo zaradi evropske Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.
*
Podnebna programa mreže Plan B za Slovenijo in Mreže za prostor sofinancirata Eko sklad in Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo s sredstvi Sklada za podnebne spremembe. Mnenja, izražena na dogodku, ne odražajo nujno stališč Ministrstva za okolje, podnebje in energijo ali Eko sklada j.s.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Umanotera. Report Abuse