STRES COVID
Studiu național privind gestionarea stresului de către cadrele medicale implicate în lupta împotriva COVID-19.

Vă invităm să participați la studiul național ANONIM privitor la modul în care oamenii se confruntă cu situația actuală generată de pandemia COVID-19, mai ales în calitatea dumneavoastră de parte a sistemului de sănătate românesc. Acest studiu vizează sentimentele, gândurile și comportamentele dumneavoastră deopotrivă la locul de muncă și în afara lui. Răspunsurile dumneavoastră ne ajută să înțelegem mai bine legătura dintre conduita umană și situația fără precedent în care ne aflăm, pentru a putea face recomandari angajaților din sistemul de sănătate si pentru a dezvolta programe de suport dedicate. Studiul se adresează personalului medical și administrativ angajat într-o instituție medicală publică sau privată din România.

Participarea la acest studiu durează 20 minute.

Participarea la studiu nu implică nici un fel de obligație din partea dumneavoastră. Dacă vă simțiți neconfortabil din cauza vreunei întrebări, puteți alege să nu răspundeți. Dacă acceptați să participați, sunteți liberi să vă retrageți în orice moment. Datele colectate vor fi analizate statistic si folosite numai pentru progresul cunoașterii științifice. Participarea este ANONIMĂ.

Dacă aveți întrebări cu privire la acest studiu, nu ezitați să o contactați în scris pe Prof. Dr. Mariela Pavalache-Ilie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universitatii Transilvania din Brasov, la adresa de email: mariela.pavalache@unitbv.ro.
Sunteţi de acord să participați la acest studiu și confirmați că aveți peste 18 ani? *
Vă mulțumim. Acum sunteți pregătit/ă să începem. Vă rugăm să citiți cu atenţie întrebările şi instrucțiunile care urmează.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy