Мобилна връзка в планината
Тази карта има за цел да покаже местоположението на базовите станции на мобилните оператори в планинските райони, както и местата с Wi-Fi свързаност.

Информация за това би могла да е от решаващо значение за всеки планинар, изпаднал в беда. Обаждането на тел. 112 без обхват от мобилен оператор не е възможно. Затова е важно предварително да ни е известно, къде можем да разчитаме на него.

Ако имате информация за местоположението на базови станции в планината, място от което успешно сте провели разговор или знаете, че има Wi-Fi, моля споделете с нас, чрез формата по-долу, за да допълваме картата.

Планинарите Ви благодарят!

ВАЖНО!!! Моля, подавайте информация, само ако сте наистина убедени в нейната точност и достоверност. Помислете, че данните, които изпращате може да повлияят на решението на човек, изпаднал в беда. Неточната информация или такава, която е умишлено подвеждаща може да коста много на този, който я използва. За грешна информация по картата, моля пишете на radoslav@planinar.org!

Информация за местоположение на базова станция, мобилна свръзаност или Wi-Fi точка, която искате да добавите на картата: *
GPS координати северна ширина *
Your answer
GPS координати източна дължина *
Your answer
Стандарт
Забележка
Your answer
e-mail адрес
Your answer
Име
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.