Bli RFSL Ungdoms nya organisationsutvecklare!
Här ansöker du för tjänsten som organisationsutvecklare för RFSL Ungdom. Ansökan består av nio frågor tjänsten samt fem självuppskattningsfrågor på meriter. Steg två av rekryteringsprocessen är att utvalda kandidater får göra två fallbeskrivningar samt komma på intervju under vecka 22. Ansökningarna är anonyma. Observera att vi inte begär CV eller personligt brev. Sista ansökningsdatum är vid midnatt 18 maj. Har du frågor om ansökningsprocessen? Kontakta Sara@rfslungdom.se.
1. Kunskap om föreningar och ungas organisering är ett krav för att kunna ha denna tjänst. Berätta om dina erfarenheter som ideellt aktiv eller anställd i en ideell organisation (max 300 ord)
Your answer
2. Processledning, praktiska metoder för att skapa möten och reflektion som hjälper grupper i sitt förändrings- eller utvecklingsarbete, är en del av arbetet. Beskriv dina kunskaper om och erfarenheter av detta (max 200 ord)
Your answer
3. Många kontakter med medlemmar sker över e-post och telefon. Beskriv din erfarenhet av den sortens relationsbyggande samt hur du upplever det. (max 200 ord)
Your answer
4. I tjänsten ingår att genomföra utbildningar för bl.a medlemmar och lokala styrelser. Beskriv dina erfarenheter av att prata inför grupper. (max 100 ord)
Your answer
5. Berätta om dina kunskaper om samt erfarenheter av att jobba i projektverksamhet (max 200 ord)
Your answer
6. I tjänsten ingår många kontakter med unga hbtq-personer, som ofta är en utsatt grupp med olika förutsättningar. Beskriv dina kunskaper om unga hbtq-personers livsvillkor. (max 200 ord)
Your answer
7. Beskriv din erfarenhet av konflikthantering och dina tankar om detta. (max 200 ord)
Your answer
8. Det är meriterande om du har erfarenheter av antirasistisk organisering. Om du har erfarenhet av detta, beskriv det nedan. (Max 200 ord)
Your answer
9. Det är meriterande om du har erfarenhet av att söka bidrag och andra projektmedel. Om du har erfarenhet av detta, beskriv det nedan. (Max 200 ord)
Your answer
Nu kommer 5 frågor med självskattning.
Skriv en siffra mellan 0-10, där noll är "stämmer inte alls" och 10 är "det stämmer perfekt". Om du vill kan du motivera svaret kortfattat.
1. Jag har erfarenhet av att skapa trygga och tillgängliga mötesplatser och träffar
Your answer
2. Jag har god kunskap om normkritik som begrepp och metodik
Your answer
3. Jag har god kunskap om digital kommunikation och mötesplatser
Your answer
4. Jag har god kunskap om RFSL Ungdom som organisation och dess verksamhetsområden
Your answer
5. Jag har erfarenhet av att bryta mot starka normer i samhället, exempelvis normer som rör kön, könsuttryck, sexualitet, funktion, hudfärg, trosuppfattning och/eller etnicitet.
Your answer
Nedan ska du fylla i ditt namn och dina kontaktuppgifter. Vi kommer läsa dina enkätsvar med denna del separerad.
Vad heter du?
Your answer
Vad är din mejladress?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RFSL Ungdom. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms