inschrijving scoutskamp 2022
Beste ouders en leden
Het kamp komt stilaan in zicht en daar hoort ook een inschrijving bij. Via deze weg geven we jullie graag de kans je kind digitaal in te schrijven. Op deze manier krijgen wij een mooi beeld van wie er mee gaat en hoeft u het kamp niet cash te betalen op de kampouderavond.
Net zoals vorig jaar bedraagt de kostprijs voor het kamp €150. Net zoals voorgaande jaren kennen we wel een korting toe voor gezinnen met meer dan een kind. Het eerste kind betaald nog steeds € 150, maar alle daaropvolgende kinderen krijgen een korting van € 7,5. Bijgevolg bedraagt de kampprijs voor de rest van de kinderen €142,5.
Dit bedrag dient gestort te worden voor 8/07 op BE26 0682 1003 4329 met vermelding van de voornaam, achternaam en tak van het betreffende lid.

De inschrijving van uw kind is pas definitief wanneer het correcte bedrag werd gestort!
Let op: gelieve voor elk kind afzonderlijk dit formulier in te vullen. + de korting dient u zelf toe te passen wanneer u het bedrag stort.
Voor de verdere info omtrent de kampen, nodigen we jullie graag uit op ons lokaal voor de kampouderavond op 27/06 tussen 19u30 en 20u30.
Moest u in de tussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om een van de groepsleiding te contacteren.
Stevige linker de groepsploeg
Sign in to Google to save your progress. Learn more
naam en achternaam kind *
Tak van je kind *
Mijn kind gaat mee *
ik betaal het kamp meteen op: BE26 0682 1003 4329 *
heeft u nog vragen of opmerkingen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy