Keti Koti Tafel 6 juni 2019
Is het Nederlandse slavernijverleden de geschiedenis van elke Nederlander? Ongeacht kleur, religie en afkomst?

De Keti Koti Tafel is ontstaan uit de behoefte om samen met witte en zwarte Nederlanders - en alle kleuren daar tussen in -te herdenken en te reflecteren op de erfenis van het slavernijverleden. De Keti Koti tafels vinden het hele jaar door plaats, maar met name op de Nationale 1 juli herdenking, waarbij stil wordt gestaan dat in 1863 de Nederlandse slavernij is afgeschaft in het Caribische gebied.

Tijdens een Keti Koti Tafel wordt de vrijheid gevierd, maar ook de strijd tegen slavernij herdacht. Het is een bijeenkomst waarin samen wordt stilgestaan. De aanwezigen voeren een dialoog over ons gedeelde slavernijverleden en de gevolgen van dit verleden. Dit wordt gedaan binnen de context van een reeks symbolische handelingen voor, tijdens en na een gezamenlijke maaltijd. Dit is bedoeld om het bewustzijn van onze gevoelens, ervaringen en handelingen met betrekking tot het slavernijverleden en de gevolgen te vergroten.

Meld je aan en doe mee!

Email address *
Wat is jouw naam? *
Your answer
Kun je deelnemen? *
Ik ben *
Required
Hoe heb je ons gevonden? / Door wie bent u uitgenodigd? *
Your answer
Voor de keti koti dialoogtafel is het belangrijk dat zwarte en witte Nederlands met elkaar in gesprek gaan over ons gedeelde slavernijverleden. Om die reden willen wij weten waar u zich het meest mee identificeert. *
Bijzonderheden (allergieën, halal, vegetarisch, veganistisch, etc.) *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service