Mannelijkheid en mannelijkheidsnormen
Voor een project binnen stichting Emancipator doe ik (Rona Boezelijn) onderzoek naar de doelgroep mannen en mannelijkheid in de allerbreedste zin. Daarom zou ik het heel erg op prijs stellen als je deze vragenlijst zou willen invullen. Het is voor het onderzoek heel belangrijk dat de vragenlijst zo veel mogelijk naar waarheid wordt ingevuld en dat je je zo min mogelijk aantrekt van eventuele druk die je voelt om dit misschien niet te doen.

De vragenlijst bevat persoonlijke vragen waarin je jezelf wellicht kwetsbaar opstelt. Met de informatie wordt dan ook uiterst discreet omgegaan en je privacy is 100% gewaarborgd.
Je naam en/of andere persoonlijke gegevens worden nergens vermeld tenzij je hier toestemming voor geeft aan het einde van het onderzoek.
Eventuele quotes of andere informatie buiten je persoonsgegevens worden (tenzij anders aangegeven) anoniem vermeld in het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst neemt zo'n 15 minuten van je tijd in beslag.

LET OP! Het is voor het onderzoek ontzettend belangrijk dat je zo volledig en specifiek mogelijk antwoord geeft op de vragen. Probeer daarom korte antwoorden zoals 'ja', 'nee', 'leuk', of 'goed' te vermijden.

Voor eventuele vragen of opmerkingen over de vragenlijst kan je terecht bij mij via het e-mail adres: ronaboezelijn@gmail.com. Wil je meer weten over stichting Emancipator? Bezoek de website www.emancipator.nl.

Alvast ontzettend bedankt voor je medewerking. Jouw deelname is essentieel voor het verdere verloop en de resultaten van het onderzoek.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy