Szent 3 Nap - 2019
Kedves fiatalok!

Szeretettel várunk a kolozsvári ferences kolostorunkba, téged és azon barátaidat, akik szívesen átelmélkednétek szerzetesi közösségünkkel együtt a húsvéti Szent Három Nap liturgiáját.

Április 17-19.
Kolozsváron a Ferences Kolostorban - Victor Deleu 4
Korhatár: 16-38

A program szerdán 19,00-tól kezdődik, és péntek este 23,00 körül ér véget. Így azok, akik Csíkba utaznak így elérik a vonatot. A többiek – akiknek nem annyira sietős – Nagyszombat reggel még részt vesznek a zsolozsmán, a reggelin és ezt követően utaznak haza. Aki ebédre is szeretne maradni, mivel később van vonatja, azt kérjük, hogy jelezze.


Amit mindenképp érdemes magaddal hozni: Hálózsák, Szentírás, jegyzetfüzet, írószer, meleg ruha és ha netalán még marad egy kis hely a táskában, akkor oda nyugodtan be lehet pakolni egy kis harapnivalót – olyasmit, amit reggelinél, vagy vacsoránál be lehet tenni a közösbe. Ez nagy segítség lenne! Ezen kívül minden nap a meleg ebédet a kolostor biztosítja.

Költségek: az ittlét nem kerül semmibe, de ha valaki szívesen támogatna bármilyen kis adománnyal is, azt elfogadjuk és felhasználjuk ifjúsági programjaink megszervezéséhez.

Ha bármi kérdésed még van, hát kérdezz bátran!

A végére még annyit, hogy imáidban emlékezz meg a többi résztvevőről és rólunk barnákról is (ferences szerzetesek), hogy Isten nekünk szánt lelki ajándékait magunkba tudjuk fogadni és minél méltóbban tudjuk megünnepelni Megváltásunk Szent Eseményeit.

További információért írjatok a ferencesprogramok33@gmail.com e-mail címre, vagy hívjátok a 0746774701-es telefonszámot.

Fontos!

Korlátozott létszámban tudunk fogadni benneteket. Ezért a jelentkezés dátuma szerint lesz meghatározva, hogy ki vehet részt e felkészítőn. Érdemes igyekezni ;)
Nevem *
Lakhelyem *
Ekkor születtem *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail címem *
Telefonszámom *
Szülő/testvér/házastárs telefonszáma *
Nemem *
Tudomásul vettem, hogy amennyiben nem vagyok 18 éves, szükségem lesz egy a szülő által aláírt beleegyezésre a táborban való részvételhez (erre nincs formanyomtatvány, mindenkinek magának kell megírnia) *
Még el szeretném mondani, hogy...
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy