Webinar: Forsikring og erstatning ved hjernerystelse

TID OG DATO
Online: Torsdag den 23. april kl. 14-16.


OM WEBINARET
Det kan være en jungle at hitte ud af forsikringer og juridisk stof - især når man har en rystet hjerne. Måske står du selv med en aktuel forsikringssag, eller måske du bare er nysgerrig på, hvad dine erstatningsmuligheder er. Få svar på dine mange spørgsmål på dette webinar om forsikring og erstatning.

Erstatningsadvokaterne Lasse Dalberg og Søren H. M. Larsen vil belyse, hvilke erstatningsmuligheder der kan være efter en hjernerystelse. I hvilke situationer er der erstatningsansvar? Hvilke beviskrav stilles der? Hvordan kan du som skadelidt bedst muligt løfte bevisbyrden? Desuden forklarer de, hvilke krav der kan rejses både over for en skadevolder og over for egne forsikringer.

Der bliver mulighed for at stille generelle spørgsmål undervejs og mere individuelle spørgsmål efter webinaret.


OM FOREDRAGSHOLDERNE
Lasse Dalberg og Søren H. M. Larsen er specialister i erstatningssager vedr. personskader. De har siden 2004 været medindehavere af Grove & Partnere, der har mere end 30 års erfaring med forsikrings- og erstatningsret. Advokaterne har begge langvarig erfaring med sager om netop hjernerystelser.


PRAKTISK
Webinaret varer i 2 timer inklusiv pauser. Du behøver ikke at se ind i skærmen under hele webinaret, men bare nøjes med at lytte med. Benyt gerne gode hørebøffer, og husk at hvile sanserne under pauserne.

Du modtager en mail med et link 15 minutter før, webinaret går i gang.


PRIS
Webinaret er gratis.


Vi ses i skyen! :-)

Email address *
Navn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Er du medlem af Hjernerystelsesforeningen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy