Пријавување за фестивал „When in Krusevo 2018"
Доколку сакате да учествувате, ве молиме пополнете ги следниве прашања:
Име и презиме: *
Your answer
Година на раѓање: *
Your answer
Град:
Your answer
Големина на маичка:
Contact e-mail *
Your answer
Телефон за контакт: *
Your answer
Активности вклучени во генералната карта
Изберете на кои активности би учествувале:
Сакам да учествувам во: *
Required
Потребен ми е камп простор: *
Активности за кои е потребно дополнително плаќање, специјални цени за сите кои купиле главна карта:
Изберете на кои активности би учествувале:
Сакам да учествувам во:
Ве очекуваме во Крушево!
Напомена*
Оваа форма е информативна, за да остварите право на учество можете да платите онлајн на платформата When in X, http://www.wheninx.com, MkTickets, а офлајн во Југотон, Универзална сала или на пристигнување.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service