Reserveren kaarten Voorstelling 2018
De voorstellingen zijn op 17 juni (vaderdag).
Voorstelling 1: 12:00 - 13.00 uur
Voorstelling 2: 14:00 - 15.00 uur
Voorstelling 3: 16:30 - 17.30 uur
Voorstelling 4: 19:00 - 20.00 uur

Op onze website vindt u de voorstellingsnieuwsbrief met het overzicht van de verdeling van de groepen. Daarop kunt u zien aan welke voorstelling(en) uw zoon/ dochter meedoet.

U kunt d.m.v. dit digitale formulier aangeven hoeveel kaarten u via de voorverkoop wilt reserveren. (eventuele rolstoelplaats of andere bijzonderheden graag vermelden!) Wij vinden het belangrijk dat alle kaarten eerlijk onder de leerlingen verdeeld worden. Daarom kunnen wij per gezin in ieder geval 4 kaarten (in totaal) garanderen maar we proberen om iedereen aan het gewenste aantal kaarten te helpen. Dat is bijna altijd nog gelukt.

U KUNT DUS GEWOON HET GEWENSTE AANTAL KAARTEN INVULLEN! SVP VOOR 1 MEI.

De opbrengst van de kaartverkoop wordt gebruikt voor de huur van het theater, heel veel mooie kostuums, belichting, schmink, drukwerk en nog veel veel. De prijzen van de kaartjes zijn erop gericht de kosten dekkend te krijgen. Er wordt door Balletschool Blanche geen winst nagestreefd voor de voorstelling.

De kaarten kosten € 10,- p.p. I.v.m. veiligheidsvoorschriften mogen er nooit meer toeschouwers in de zaal zitten dan er kaarten verkocht zijn. Dit betekent dat u ook voor kinderen die u op schoot neemt een kaartje moet kopen. Wij krijgen anders echt problemen met de directie van het theater. Dit wordt ook gecontroleerd aan de deur.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Misschien overbodig, maar voor het kind dat meedanst hoeft u uiteraard geen kaartje te kopen. Vul dit formulier in voor 1 mei a.s. Wij nemen z.s.m. contact met u op als het niet gaat lukken om aan uw verzoek gehoor te geven en anders ontvangt u van ons voor 7 mei een bevestiging van uw reservering per email.

De gereserveerde toegangsbewijzen kunt u ophalen en betalen op zaterdag 12 of op zaterdag 19 mei van 15:00-17:00 uur.
Je mag dit ook door iemand anders laten doen.


Tip: geef opa/oma een kaartje cadeau voor moeder- of vaderdag.

Email address *
Voor- en achternaam van meedansende leerling *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms