Prijavnica za volontere, OKiZA (Opatijska kultura i zeleni aktivizam)
Program OKiZA (Opatijska kultura i zeleni aktivizam) osmišljen je kao impuls razvoju kreativnih sadržaja u kulturi na području Opatije te podršci umjetnicima u njihovom nastojanju da utječu na kvalitativne promjene u društvu na području očuvanja okoliša i “zero waste” koncepta u turizmu.

Nakon zaprimljenih online prijava, stručni žiri će odabrati 10 kreativnih projekata koje će njihovi autori predstaviti zainteresiranoj javnosti putem kratkih, 5-minutnih interaktivnih i multimedijalnih prezentacija na događaju koji će se održati 28. studenog 2019. godine u Centru Gervais u Opatiji.
Najzanimljiviji projekt kojeg žiri, ali i prisutna publika prepoznaje kao najkvalitetniji i najkorisniji za zajednicu, osvojit će financijsku podršku kako bi se isti realizirao na području Opatije najkasnije do lipnja 2020. godine.

Budi i ti dio OKiZA groznice! Prijavi se za volontiranje, minglaj s lokalnim i međunarodnim umjetnicima uz svečani domjenak u Centru Gervais i daj svoj doprinos u stvaranju novih kulturnih sadržaja za Opatiju.

Više informacija: http://zmergo.hr/kultura/okiza/okiza-2019/
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
Your answer
Grad/Općina stalnog prebivališta *
Your answer
Županija *
Your answer
Spol *
e-mail kontakt *
Your answer
Telefon/mobitel *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Žmergo. Report Abuse