Prijava na delavnice in druženje za najstnike - BOOM LJUBLJANA
Po zaključeni spletni prijavi, boste prejeli še pogodbo, položnice in dodatne informacije o poteku dejavnosti.

Cena en termin (torek in četrtek) je 50,00 €. Prijava je možna le za cel termin (ne za posamični dan). Vsak se lahko prijavi na poljubno ševilo terminov.

Prvi termin je žal POLN.
Email *
2. termin
3. termin
4. termin
PRIIMEK in IME otroka (PROSIM, PIŠITE Z VELIKIMI ČRKAMI) *
prvo PRIIMEK in nato IME
NASLOV *
POŠTNA ŠTEVILKA *
POŠTA *
Kontakt (telefon) *
Datum rojstva otroka *
Spol otroka *
Zdravstvene/vzgojne posebnosti in ostale opombe (diete, želje...)
Zdravstvene značilnosti otroka: alergije, morebitno uživanje zdravil, dieta, druge kronične, prirojene posebnosti...Vzgojne posebnosti otroka: trmast, potrebuje posebno pozornost, druge posebnosti
POGODBA *
Sklepata jo stranka (starši ali skrbniki) in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, Proletarska cesta 1, tel. 08 205 82 09, ki jo zastopa sekretarka Tanja Petek, v nadaljnjem besedilu ZPM. Predmet pogodbe so počitniške dejavnosti za najstnike. 1. ZPM zagotavlja varen, ustvarjalen, športen, zabaven program in varstvo z oskrbo. 2. Stroški programa so navedeni v predstavitvi programov. Vsebujejo pa: program, organizacija, morebitni avtobusni prevozi, vstopnine in stroški spremljevalcev otrok. 3. Stroški programa morajo biti poravnani 10 dni pred pričetkom programa. 4. V kolikor pride do spremembe ali odpovedi, nas najkasneje 5 delovnih dni pred začetkom varstva obvestite. 5. Če stranka zaradi višje sile (bolezen, nezgoda) odpove termin izven roka (5. delovnih dni), mora to potrditi z zdravniškim potrdilom. 6. Za dragocene predmete, ki jih otrok poseduje med programom (mobilni telefon, zlatnina, fotoaparat, ura, igrače...) ne odgovarjamo.7. Stranka zagotavlja, da je otrok vodljiv, sprejemljiv za programe in aktivnosti, ki jih nudimo. V nasprotnem primeru, ste dolžni priti po otroka. V kolikor stranka želi otroka predčasno odpeljati iz varstva, vplačanih sredstev ne vračamo. Če otrok v času varstva zboli in ga po oceni zdravnika moramo vrniti v domačo oskrbo.8. Stranka mora pred začetkom varstva oddati/podpisati izjavo o zdravstvenem stanju otroka. Če otrok zboli med programom, ga morate prevzeti v najkrajšem možnem času. Če potrebuje nujno pomoč bolnišničnega zdravljenja, stranka pooblašča ZPM, da otroka ustrezno pospremi do najbližje bolnišnice ali zdravstvenega doma. 9. Stranka se obvezuje, da bo otroku posredovala primerna navodila za spoštovanje pravil obnašanja.10. Stranka se obvezuje, da organizatorju vnaprej sporoči morebitne posebnosti otroka.11. Stranka dovoljuje uporabo multimedijskega materiala za prikaz dejavnosti na spletnih straneh ZPM ali objavo počitniških dogajanj v promocijskih materialih ZPM ter v medijih.12. Stranka dovoljuje obdelavo osebnih podatkov za izvedbo programa letovanja, v skladu z uredbo in zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Required
PODPIS - ime in priimek starša ali skrbnika *
Pogodba je sklenjena, z dnem oddaje tega obrazca.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy