Anketa o profesionalnom položaju krajobraznih arhitekata i arhitektica u Hrvatskoj
Poštovani/a,

Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata (HDKA) provodi istraživanje o profesionalnom položaju i iskustvima te zadovoljstvu strukom krajobraznih arhitekata i arhitektica. Cilj istraživanja je utvrditi radni status krajobraznih arhitekata/ica u Republici Hrvatskoj, mišljenje krajobraznih arhitekata/ica o stanju krajobrazne arhitekture kao struke te zadovoljstvu krajobraznih arhitekata/ica stanjem na tržištu rada i strukovnim organizacijama koje ih zastupaju.
Ovo je prvo takvo istraživanje u Hrvatskoj i time iznimno važno za krajobraznu struku.

Vaši iskreni i cjeloviti odgovori su ključni za kvalitetno istraživanje na temelju kojega možemo utvrditi položaj, mišljenja i potrebe krajobraznih stručnjaka i stručnjakinja u Hrvatskoj. Na temelju rezultata istraživanja planiramo poduzeti konkretne mjere za poboljšanje statusa krajobraznih arhitekata/ica, stoga Vas molimo da iskreno i u potpunosti odgovorite na pitanja.

Anketa je anonimna i podaci će se koristiti samo skupno i u svrhu analize stanja u struci te će po završetku istraživanja biti prezentirani na web stranicama HDKA (www.hdka.hr).

Hvala Vam na trudu!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service